Horoscop AUGUST 2024 Balanță. Toate planurile îți sunt date peste cap!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anastasia, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii august pentru nativii Balanță și cei cu Ascendent în Balanță!

Marte petrece întreaga lună în casa a noua și se întâlni cu Jupiter în august, iar tu te vei simți entuziasmat să crești, deoarece casa a noua este locul creșterii, al căutărilor spirituale, al întrebărilor filosofice, al călătoriilor lungi și al educației. Așadar, poate te pregătești pentru o excursie, poate planifici o călătorie, poate înveți sau te gândești să te întorci la școală, poate te gândești să scrii și să publici lucrările tale.

Totuși, Marte și Jupiter vor forma un careu cu Saturn. Saturn se află în casa a șasea, așa că dorința ta de a crește va trebui să se confrunte cu realitatea lui Saturn, cu realitățile vieții de zi cu zi. Casa a șasea se referă la probleme de sănătate, fie ale tale, fie ale altora, la rezolvarea problemelor, la animalele de companie care necesită atenția ta, la muncă. Poate te pregătești pentru o călătorie, dar șeful tău spune nu sau volumul de muncă este foarte mare, sau apare o problemă pe care nu ai anticipat-o, dar care este destul de obișnuită. Fii pregătit să te confrunți cu anumite responsabilități față de alții, cu autorități frustrante, probleme de muncă, probleme de sănătate care îți afectează planurile. Nu este o energie de tip „nu se va întâmpla niciodată”, ci mai degrabă una de tip „fă un pas înapoi, regândește-ți abordarea, încearcă din nou mai târziu”.

Atenția ta asupra prieteniilor, rețelelor sociale, noilor speranțe și vise continuă cu Soarele în Leu până pe 23 august. Pe 4 august avem o Lună Nouă în Leu, care face un sextil cu Marte și Jupiter în Gemeni, în casa a noua. Probabil explorezi proiecte noi, cauți recunoaștere la un anumit nivel, îți construiești rețeaua de contacte, te conectezi cu mai mulți oameni, poate începi un proiect sau te entuziasmezi în legătură cu lucruri care implică educația, călătoriile, scrisul, publicarea. Această parte este destul de plăcută.

Pe 5 august, Venus intră în Fecioară și va rămâne acolo până pe 29 august.Soarele intră în Fecioară pe 23 august, unde se va afla și Mercur. Venus în Fecioară, în casa a douăsprezecea, ar putea fi un pic dificil. Poate crea mai multe drame de tip autocritic, criticându-ți partenerul sau pe tine însuți. Ar putea fi o perioadă în care, conștient sau inconștient, instigi drame în relații, te îndrepți către persoane indisponibile sau nepotrivite pentru tine, așa că fii atent la asta.

Totul se poate schimba pentru aceste PATRU zodii! Renasc din cenușă sau se afundă în greutăți?

În același timp, Mercur își începe retrogradarea pe 5 august, începând în casa a douăsprezecea și terminând în a unsprezecea. Acest lucru ar putea însemna tendințe auto-distructive, lucruri care se află în zona ta oarbă, critici, nevoia de a avea dreptate sau de a câștiga. Ce anume îți blochează de fapt calea și îți îngreunează viața și cum poți să te eliberezi de asta? Ar putea fi probleme care îți sabotează visele sau prieteniile, deoarece retrogradarea trece de la casa a douăsprezecea la a unsprezecea. Ar putea fi două probleme separate. Când Mercur este în Fecioară, reflectezi asupra obiceiurilor tale auto-distructive, devii mai introspectiv, îți reevaluezi poate programul de somn, obiceiurile de a naviga pe rețelele sociale etc. Apoi, când Mercur este în Leu, ar putea fi mai mult despre neînțelegeri cu prietenii, poate revenirea unor prietenii vechi sau reînvierea unor prietenii.

Pe 20 august avem Lună Plină în Vărsător, în casa a cincea. Aceasta este o perioadă dificilă, deoarece avem Venus în opoziție cu Saturn și în careu cu Jupiter. Luna Plină în Vărsător, care este deja o opoziție între Soare și Lună, formează și ea un careu cu Uranus în casa a opta. Uranus în casa a opta ar putea aduce o surpriză legată de resurse, poate una pozitivă, cum ar fi partenerul care câștigă la loterie sau primirea unei moșteniri. Luna Plină în casa a cincea este momentul în care reevaluezi ce înseamnă plăcerea și bucuria și decizi să renunți la slujbă pentru a călători sau ar putea fi ceva mai provocator. Uranus în casa a opta ar putea reprezenta o factură uitată, o poliță de asigurare expirată sau o problemă financiară, o datorie sau o neînțelegere între tine și partenerul tău sau altcineva din viața ta. Te va împinge să faci schimbări care să aducă mai multă bucurie în viața ta. Aceste schimbări ar putea implica încheierea unei relații, avansarea într-o relație, finalizarea unui proiect creativ și deschiderea către ceva nou. Sarcina ar putea fi o posibilitate, iar dacă nu ești pregătit, ar putea fi traumatizant. Fii atent și rațional în această perioadă.

Pe 29 august, Venus intră în Balanță.  Aceasta este casa întâi. Îți aduce farmec, frumusețe, vizibilitate, eleganță. Este un moment excelent pentru a face îmbunătățiri, a merge la întâlniri și a te bucura de tine însuți. Este cu adevărat unul dintre cele mai bune momente din tot anul.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop OCTOMBRIE 2024. Jupiter retrograd și două eclipse

Horoscop lunar. Cele două eclipse din octombrie vor...

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?