Horoscop Astrosens 18 septembrie 2024 pentru toate zodiile
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Eclipsa de Lună care se va petrece pe 18 septembrie le va da peste cap planurilor multor nativi. Luna face o conjuncție cu Neptun și creează haos. 

Sunteți pregătiți de Eclipsa de Lună de joi, 18 septembrie? Ca orice eveniment de acest gen, poate aduce în viețile noastre situații predestinate. Nimic nu este întâmplător, nici măcar visele sau coșmarurile!

Berbec/Ascendent în Berbec

Îți va fi greu să interacționezi cu oamenii noi. Îți este frică să te expui. Iar Eclipsa de Lună din casa a douăsprezecea se va asigura să nu stai foarte bine la capitolul energie. 

Taur/Ascendent în Taur

Confuzia își face apariția în toate proiectele tale. Și s-ar putea să te lași influențat de cine nu trebuie. Stai departe de oamenii dubioși!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa îți va afecta cariera. Apar multe schimbări, dar și îngrijorări. Și cum Mercur face o opoziție cu Saturn, e clar că nu te vei simți bine în apele tale. 

Rac/Ascendent în Rac

Nu prea vei avea încredere în tine! Va fi o zi mai bună pentru ascultare și tăcere decât pentru a-ți expune ideile. Trebuie să mai ai răbdare. 

Leu/Ascendent în Leu

Vei începe ziua cu mai multă încredere. Însă, vor apărea tot felul de evenimente care te vor pune pe gânduri. Pregătește-te și de cheltuieli suplimentare!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Eclipsa îți vizează relațiile. Partenerul este destul de confuz și te contaminezi și tu cu starea lui. Astrele îți recomandă să eviți minciunile, fie ele cât de mici și nesemnificative. 

Pe 18 septembrie, avem prima eclipsă din toamna lui 2024! Daniela Simulescu: "Ne vom juca de-a baba oarba!”

Balanță/Ascendent în Balanță

Colegii nu vor fi de partea ta. Deci propune-ți să nu le oferi prea multe detalii despre tine. Stresul va fi destul de copleșitor. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Poate fi una dintre cele mai romantice zile din 2024 pentru tine! Dar, atenție, să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă! Încearcă să rămâi și cu picioarele pe pământ. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Se mai strică una alta prin casă. De asemenea, relația cu unele rude se poate complica. Nu este o zi bună să te muți sau să repari chestii în gospodărie.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Trebuie să ai în vedere faptul că Eclipsă îți va afecta casa comunicării și a drumurilor. Așa că trebuie să te înhami cu multă răbdare când trebuie să rezolvi chestiuni administrative. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Degeaba te plângi din cauza problemelor financiare. Este cazul să înveți o lecție: banii nu stau la aceia care nu îi apreciază. Fii mai cumpătat!

Pești/Ascendent în Pești

Eclipsa aduce confuzie cât cuprinde. Iar tu vrei să crezi că toată lumea are intenții bune. Nici măcar în poveștile de la Disney nu e așa. Încearcă să rămâi cât mai pragmatic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 

Horoscop Astrosens 18 septembrie 2024 pentru toate zodiile

Eclipsa de Lună care se va petrece pe 18 septembrie le...



Cele mai noi articole

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel