Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Ce le aduce luna aprilie nativilor Vărsător? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete!

Vărsător/Ascendent în Vărsător APRILIE 2024

Casa a 3-a va fi plină. Mercur va retrograda acolo. Va fi o lună destul de agitată.

Ești pe drumuri, tot timpul scrii mesaje/mail-uri și dai telefoane. Nu mai ai limită. De exemplu, chiar dacă știi că pleci de la serviciu, nu te oprești din treburi, ci mai verifici, mai faci câte ceva. În toată agitația vieții cotidiene, încearcă să găsești niște idei din care să creezi ceva. Poate dintr-o discuție cu un coleg sau prieten, afli despre o destinație de călătorie la care nu te-ai fi gândit. Te informezi despre subiect, iar următoarea vacanță ți-o faci în acel loc.

Există numeroşi pacienți cu tulburări de ritm cardiac care nu au nicio boală preexistentă care să afecteze inima. 

Mai mult, te poți gândi și la aspecte precum începerea unei noi școli. Cauți un curs, atelier sau webinar. Ai nevoie să comunici, să interacționezi și să socializezi. Vorbește cu vecinii, frații, surorile, verișorii și cu oamenii cei mai apropiați de tine, îți recomandă astrologul. Nu trebuie doar să te gândești. Este necesar un schimb permanent de informații.

Marte se duce în casa a 2-a, pe lângă Saturn. Apar niște cheltuieli pe care nu ai cum să le eviți. Oricât de tare îți dorești să le amâni, nu se va putea. În plus, Daniela Simulescu te atenționează să fii chibzuit în aprilie. Gestionează bugetul pe care îl ai cu atenție. Vezi mai întâi plățile necesare, după care gândește-te ce faci cu banii rămași. Marte te face să crezi că te vei descurca, că ai să găsești resurse, dar Saturn vrea să fii pragmatic și calculat. Ai nevoie de austeritate și nu aștepta să ți-o ofere Universul, caut-o tu.

Marea conjuncție Jupiter-Uranus îți poate aduce evenimente neașteptate legate de membrii familiei sau te muți. Se deschide calea să îți găsești casa ideală și să te dezrădăcinezi. Pentru mulți nativi Vărsător, luna aprilie vorbește despre dezrădăcinare. Poți pleca din casa părintească, în altă țară sau schimbi domiciliul actual cu unul nou. Ideea este să lași rădăcinile din trecut și să îți faci tu unele noi. Ne naștem cu o familie, dar la fel de importantă este și cea pe care ne-o facem în timpul vieții.

Citește și Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel