Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Ce le aduce luna aprilie nativilor Săgetător? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete!

Săgetător/Ascendent în Săgetător APRILIE 2024

Mercur va fi retrograd în casa a 5-a, unde sunt Soarele și Venus. Pe 8 aprilie, vor fi o Lună Nouă și o Eclipsă tot în aceeași casă.

Despre ce vorbim cu atât de multe aspecte? Cumva, în cazul tău, partea amoroasă este plină de suișuri și coborâșuri. Dacă ești singur, s-ar putea să fii mai dispus către flirt, dar ai grijă să nu te întorci la parteneri din trecut care ți-au făcut rău. Poate sperii că acordarea unei noi șanse va duce la un alt final, însă tot nu îți va conveni ce se întâmplă. Întoarce-te la o persoană din trecut doar pentru distracție, nu cu așteptări extraordinare, conform astrologului.

Horoscop APRILIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Mai mult decât atât, dacă ai copii, fie mari sau mici, discuțiile cu aceștia devin problematice. Planurile lor îți pot strica pe ale tale. În cazul copiilor mici, aspecte legate de școală, grădiniță, meditații aduc evenimente ciudate și nu vei înțelege. Poate că deja copiii tăi sunt adulți. Situații neprevăzute din viața lor îi fac mai nervoși și stresați atunci când vorbesc cu tine, ceea ce nu va fi pe placul tău. Pentru a gestiona aceste relații, este necesar să îți dai seama care este relația ta cu furia.

Marte se duce în casa a 4-a, unde sunt Saturn și Neptun. Prin casă, lucrurile încep să se strice și dacă ai amânat reparațiile sau cumpărăturile, în aprilie nu vei mai putea.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie? Vi s-a spus că, dacă aveți aritmie, este contraindicat să practicați activități sportive?

O altă recomandare din partea Danielei Simulescu este să stai departe de conflictele cu membrii familiei. Acestea pot fi de durată și vor avea niște pretexte în spate.

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus se petrece în casa a 6-a. Prin urmare, dacă îți dorești flexibilitate, schimbarea condițiilor la locul de muncă sau independență, va fi momentul să faci pași în acest sens.

De asemenea, trebuie să privești din altă perspectivă dacă îți cauți soluții pentru problemele de sănătate, ne spune astrologul. Să ai în vedere și perspectiva clasică, dar și cea emoțională. Vindecarea vine din mai multe părți, însă primul pas este necesar să îl faci tu în acest sens.

Citește și Horoscop APRILIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel