Horoscop APRILIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vin astrele cu vești bune sau cu provocări?

Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Berbec, retrogradarea lui Mercur în același semn și tranzitul lui Marte în Pești sunt trei evenimente astrologice care fac din a patra lună a lui 2024, una provocatoare. Dar să nu uităm de rolul conjuncției Jupiter-Uranus din Taur care se va petrece pe 21 aprilie. Efectele sale se simt deja. Am putea spune că astrele ne invită să găsim metodele prin care să apreciem ceea ce avem.

Ce a pregătit luna aprilie pentru nativi?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va fi retrograd în casa a 5-a, unde sunt Soarele și Venus. Pe 8 aprilie, vor avea loc o Lună Nouă și o Eclipsă în aceeași casă. Aceste aspecte îți vor aduce suișuri și coborâșuri în plan relațional. Dacă ești singur, este posibil să fii mai deschis la flirturi, dar trebuie să fii atent să nu te reîntorci la parteneri din trecut care ți-au cauzat suferință. Poate că te gândești că oferirea unei noi șanse va schimba lucrurile, dar rezultatele pot să nu fie cele așteptate. În cazul în care te decizi să te întâlnești cu o persoană din trecut, ar trebui să faci asta doar pentru distracție, fără să ai așteptări prea mari. În plus, interacțiunile cu copiii, fie ei mari sau mici, pot deveni complicate în această perioadă.

Află previziunile complete pentru Săgetător!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur retrogradează în casa a 4-a, unde se află și Venus. Li se vor alătura Soarele, Luna Nouă și o Eclipsă. În luna aprilie, toate aspectele ce țin de gospodărie, locuință și familie sunt de o importanță deosebită pentru tine. Acestea sunt chiar prioritățile principale ale lunii. În loc să te concentrezi pe carieră, este momentul să acorzi atenție atmosferei din familia ta și să te asiguri că aceasta îți aduce bucurie. Renunță la ideea de a face ore suplimentare la serviciu și așteaptă cu nerăbdare să te întorci acasă. Dată fiind și apropierea Paștelui, luna aprilie este momentul ideal pentru a face curățenie de primăvară. Este timpul să te eliberezi de lucrurile care nu îți mai sunt folositoare.

Află previziunile complete pentru Capricorn!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Casa a 3-a va fi plină. Mercur va retrograda acolo. Se anunță o lună destul de agitată pentru tine. Ești constant în mișcare, mereu trimiți mesaje, mail-uri și dai apeluri telefonice. Nu există nicio limită pentru activitățile tale. Chiar și când te pregătești să pleci de la serviciu, continui să verifici și să rezolvi lucruri. În mijlocul acestui tumult al vieții cotidiene, ar trebui să încerci să găsești inspirație pentru a crea ceva nou. Poate că în timpul unei discuții cu un coleg sau un prieten, vei descoperi despre o destinație de călătorie care nu a fost pe lista ta de interese. Te informezi mai mult, iar următoarea vacanță o planifici în acel loc. Mai mult decât atât, poți lua în considerare și aspecte precum începerea unei noi școli. Cauți un curs, atelier sau webinar. Ai nevoie să comunici, să interacționezi și să socializezi.

Află previziunile complete pentru Vărsător!

Pești/Ascendent în Pești

La tine, luna aprilie este despre cheltuieli. În casa a 2-a vor fi Mercur retrograd, Venus, Soarele și pe 8 aprilie, se alătură Eclipsa/Luna Nouă. Marte este în semnul tău, ceea ce aduce o mare grabă, ambiție și încredere. Cu toate acestea, acest lucru te poate face să crezi că poți cheltui în toate direcțiile fără repercusiuni. Găsirea de fonduri nu pare să fie o problemă pentru tine, te descurci. Cu toate acestea, ar trebui să fii mai disciplinat în gestionarea banilor. Deschide un cont de economii. De exemplu, dacă obișnuiai să cumperi detergent de rufe la un anumit preț, poate poți căuta o ofertă mai bună pentru a economisi.

Află previziunile complete pentru Pești!

Iată calendarul evenimentelor celor mai importante din aprilie 2024!

2 aprilie: Mercur își începe rerogradarea în Berbec
5 aprilie: Venus intră în Berbec
8 aprilie: Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec
19 aprilie: Soarele intră în Taur
21 aprilie: Conjuncția istorică Jupiter-Uranus în Taur
24 aprilie: Lună Plină în Scorpion
25 aprilie: Mercur își oprește retrogradarea
29 aprilie: Venus intră în Taur
30 aprilie: Marte începe tranzitul în Berbec

Aritmiile sunt grupate în funcție de doi factori principali - în funcție de viteza ritmului cardiac și în funcție de locul de apariție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel