Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vrei să știi ce urmează în APRILIE pentru nativii zodiei Leu? Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce vești importante. Uite cu ce vine următoarea lună pentru acest semn.

Horoscop Leu/Ascendent în Leu APRILIE 2023

Din punct de vedere astrologic, aprilie reprezintă o lună de tranziție. Fiindcă în martie avem multe evenimente importante și urmează unele și în luna mai.

De un lucru trebuie să ții cont în mod clar: Mercur va retrograda în Casa a 10-a, începând cu data de 21 aprilie. Așadar, tot ce o să faci pe plan profesional poate fi reluat și iarăși reluat. Rediscutat. Nu te baza nici pe vorbele șefilor. Dacă îți promit ceva, în legătură cu un proiect, de exemplu, s-ar putea să se răzgândească de multe ori. Poți fi nevoit să reinventezi toate planurile care vor fi date peste cap.

Totodată, dacă trebuie să mergi la un interviu pentru un nou loc de muncă, nu te supăra dacă lucrurile merg încet. Nu dispera, chiar dacă simți că nu se mai întâmplă nimic. Chiar nu este cazul.

Ba mai mult, ai face bine că nici tu să nu promiți marea cu sarea în luna aprilie, mai ales în ceea ce privește proiectele de la locul de muncă.

Când Mercur va scăpa de retrogradare, o să facă o conjuncție cu Uranus la un moment dat, așa că toate acele promisiuni deșarte îți pot fi aruncate în față. 

Dar altfel, cu Mercur în Casa a 10-a, chiar și retrograd, ai curajul să spui lucrurile pe care altădată nu le-ai fi spus. Eclipsa de soare de pe dată de 20 aprilie se va petrece la tine în Casa a 9-a, lângă Jupiter.

Poate mulți dintre nativii Leu vor decide să se înscrie la o școală. De asemenea, discuțiile cu oameni mai deștepți decât tine îți fac bine. Nu te înconjura de oameni la același nivel cu tine sau chiar mai jos, fiindcă vei rămâne într-o zonă de confort, iar asta nu te ajută. Absoarbe, ca un burete, tot ce îți oferă persoanele mai bine pregătite decât tine.

Te poți pregăti și de faptul că Jupiter va intra în Casa a 10-a din mai. Așa că, profesional, ar fi recomandat să îți faci treaba cât mai bine. Venus va fi în Casa a 11-a, așa că o să simți nevoia să petreci cât mai mult timp în compania prietenilor.

Îți sugerăm și: Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel