Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi a patra lună din an pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn? Daniela Simulescu oferă previziuni importante. Iată cu ce vine aprilie pentru această zodie.

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn APRILIE 2023

Cum este viața fără Pluto în semnul tău? Deși revine din luna iunie a acestui an, ai toate motivele să te bucuri că ai scăpat de acest tranzit. Încearcă să îți faci zilele mai frumoase, mai ușoare. Nu te mai complica și nu te mai duce în situații de graniță, în situații limită.

Fă tot posibilul în aprilie să vezi partea plină a paharului. Și nu te mai îndrepta în locurile în care există suferință sau chiar sadism. Cu siguranță, cu Pluto în semnul tău din 2008 și până acum, ai trecut prin diferite evenimente. Dar gata! 

În aprilie, avem Luna Plină de pe data de 6 și pe urmă eclipsa de soare de pe data de 21, pe axa 4-10. Ai face bine să te raportezi foarte mult la tot ce înseamnă casă. Este o lună bună să îți cumperi o altă casă, dar ai grijă că Mercur va fi retrograd. Măcar să te gândești că vrei să te muți, că vrei să schimbi chiria, sau că vrei în altă parte. Nu te grăbi, dar măcar ia o decizie.

Sunt evenimente bune de a mai arunca lucruri din casă, de a căuta arhitecți, zugravi, designeri sau tot ce ai nevoie pentru ca locuința ta să arate mai bine. Tot ce înseamnă locuință, casă, familie, plan imobiliar reprezintă teme principale pentru tine în luna ce urmează.

Mulți dintre nativii Capricorn pot da lovitura pe acest segment. S-ar putea să găsească o casă pe care au visat-o dintotdeauna, când și cum nu se așteaptă.

Cu Mercur retrograd în Casa a 5-a, astrologul recomandă să ai foarte mare grijă la tot ce înseamnă relații cu copiii. Și viața lor în afara casei. Poate îi duci la școală, la grădiniță și observi că aceștia vin schimbați din aceste locuri. Nu crede tot ce îți spun copiii în aprilie și chestionează mai mult ceea ce se întâmplă cu ei. 

Poate vrei să citești și: Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele TREI zodii sprijinite de divinitate în luna mai

Horoscop lunar. Trei zodii au parte de momente...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

pixel