Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aduce luna aprilie pentru nativii zodiei Berbec? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante!

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec APRILIE 2023

Luna aprilie pare a fi una liniștită din punct de vedere astrologic. De altfel, ne oferă timp să ne mai tragem sufletul după evenimentele din martie. Putem spune că Eclipsa de Soare/Luna nouă din Berbec de pe 20 aprilie este una destul de importantă. Totodată, să nu uităm că Mercur începe să retrogradeze pe 21 aprilie.

Am putea spune că Berbecul este vedeta lunii aprilie. Timp de trei săptămâni, Soarele stă în continuare în semnul tău și îl vei avea pe Jupiter alături. Iar celelalte aspecte ale lunii oarecum te bucură.

Este adevărat că guvernatorul tău, Marte, va fi în Rac, în Casa a 4-a. Iar asta o să te tensioneze puțin, dar nu o face degeaba, pentru că te obligă să pui bazele unui proiect, fie personal, fie profesional. În luna aprilie vin multe oportunități pentru nativii Berbec. Vin mereu în jurul tău. Putem spune că ai că un norișor de oportunități care te însoțește permanent, de la începutul până la sfârșitul lunii.

Nu prea știi ce oportunități să alegi și cum să le sortezi. Însă, este important să pui bazele la ceva, să începi ceva și să construiești. Nu lăsa luna aprilie să treacă de dragul de a trece. 

Vor fi unele discuții cu familia sau unele controverse legate de spațiul locativ, de case, de locuință. Se produc momente de furie din când în când, mai ales că intervine și Jupiter și dă apă la moară lui Marte. Dar, furia pe care o poți resimți în luna aprilie te poate ajuta să faci ceva constructiv.

De pildă, dacă te superi într-o zi la locul de muncă, acest lucru o să te facă să treci singur la treabă. Nu mai aștepți nimic de la nimeni.

Mercur va intra în Casa a 2-a, a banilor, pe 3 aprilie. Acolo o să și retrogradeze pe data de 21 aprilie. Astrologul îți recomandă să îți pui ordine în cheltuieli. Poate situația financiară va fi cea care te va împinge de la spate să schimbi ceva în viața ta cu adevărat.

Pe data de 20 aprilie, o să fie o Lună Nouă în semnul tău. Dacă la începutul lunii aprilie dormi, lenevești și ești mai ezitant, la sfârșitul lunii, trebuie să faci ceva, pentru că ai foarte multe aspecte bune. Soarele se va apropia și el de conjuncția cu Jupiter, toate în semnul tău.

Așadar, la finalul lui aprilie, toate îți pot merge ca pe roate. Nu mai poți să dai vina pe nimeni și pe nimic. Este adevărat că pot fi oameni în jurul tău care au probleme. Dar, dacă nu sunt ale tale, nu te contamina cu ele.

Profită de aprilie, fiindcă astrele îți vin în ajutor. Găsește niște obiceiuri care să te ajute, creează-ți niște ritualuri și aruncă tot ce nu funcționează în viața ta. Și construiește ceva. Lui Jupiter îi place încrederea.

Nativii care au încredere în ei vor reuși foarte multe lucruri!

Îți recomandăm să citești și: Influența Lunii Noi în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel