Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi luna APRILIE pentru nativii Balanță sau cei cu ascendent în Balanță? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce vești! Iată cu ce vine următoarea lună pentru această zodie de aer.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță APRILIE 2023

În primul rând, vom avea o a doua Lună Nouă în Berbec în Casa a 7-a, pe data de 20 aprilie. Și este lângă Jupiter. Dacă de ceva timp, ai stat și ai disperat din punct de vedere relațional, că nu vine nimeni sau că nu se întâmplă nimic și te-ai victimizat permanent, ai face bine să mai scapi de această stare.

Fiindcă o Lună Nouă în Casa a 7-a lângă Jupiter te învață că nu o să atragi oameni buni sau oameni noi în viața ta, până când nu îți schimbi singur atitudinea. Așadar, până când nu o să faci niște schimbări, nu poți avea pretenția să apară multe îmbunătățiri pe plan relațional.

Dacă te afli într-o relație de ceva timp și simți că a intervenit blazarea sau monotonia, ai face bine să schimbi ceva acolo. Dar fă asta fără să ai așteptări de la partenerul tău. Preia inițiativa, propune un plan, un weekend pe undeva. Așadar, nativii Balanță care sunt singuri trebuie să apeleze la o altfel de atitudine, ca să se deschidă și să cunoască și altfel de persoane.

Iar cei care sunt într-o relație, dar lucrurile au început să scârțâie, fii mai deschis și fă ceva diferit. O să-ți facă bine. 

Totodată, dacă te afli în situații relaționale mai neplăcute: relații toxice, legături care nu mai funcționează, prinde curaj și ia o decizie clară. Nu uita că viață e scurtă. Iar cu Jupiter în Casa a 7-a nu te vei mai întâlni decât peste următorii 12 ani.

Venus, guvernatoarea ta, va intra în Casa a 9-a, așa ca a doua parte a lunii aprilie te ajută foarte mult să călătorești sau să ai legătură cu străinătatea. Poți să înveți o limbă străină, să te plimbi prin alte țări sau să cunoști oameni care locuiesc acolo.

Saturn este în Casa a 6-a, așa că nu neglija absolut deloc sănătatea.

Poți să citești și: Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel