Horoscop APRILIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă veștile pentru acești nativi în a patra lună din an!

Luna aprilie beneficiază de un calendar al evenimentelor astrologice mai liniștit. Oarecum, astrele ne oferă un moment de respiro după Martie, care a beneficiat de numeroase tranzite noi. Pe 12 aprilie, vom avea cea mai fericită zi a anului. Soarele se întâlnește cu Jupiter în semnul Berbecului, aspect ce poate aduce încredere și speranță chiar și celor mai sceptici oameni din lume. Retrogradarea lui Mercur în Taur de la finalul lunii ne va obliga să fim mai responsabili cu bugetul personal. 

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Pot apărea multe reluări și discuții pe plan profesional, așa că ar fi bine să nu te bazezi pe vorbele șefilor. Lucrurile pot merge mai încet pe acest sector, dar nu dispera. Nici tu nu promite multe la locul de muncă. O să ai, totuși, mai mult curaj să spui lucrurilor pe nume. Stai lângă oameni mai bine pregătiți decât tine, fiindcă poți avea multe de învățat. Te poți bucura mai mult de compania prietenilor. Citește aici previziunile complete pentru LEU în aprilie 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

La ce trebuie să aibă grijă Fecioarele în aprilie? La orice document sau contract pe care o să îl aibă de semnat. Atenție și la toate detaliile care țin de călătorii, fie că o să ai nevoie de cazare, bilete sau diferite acte. Punerea la punct a tuturor acestor detalii te poate scoate din sărite în următoarea perioadă. Pot apărea discuții in contradictoriu cu partenerul legate de bani, dar sunt absolut necesare. Citește aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în aprilie 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Dacă ai avut probleme pe plan relațional sau te-ai victimizat, încearcă să scapi de această stare. Fă și tu niște schimbări la tine și vei vedea că lucrurile se pot schimba. În cazul nativilor care au relații, dacă a apărut monotonia, ar fi bine să schimbe ceva și să preia inițiativa. Fii mai deschis și apelează la lucruri diferite, care pot îmbunătăți o legătură amoroasă. Ai grijă și la sănătate în luna aprilie. Citește aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în aprilie 2023.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna ta va fi împărțită în două: prima parte vorbește despre muncă multă, iar a doua parte discută despre relații. Se poate să reiei discuțiile cu foștii parteneri sau te gândești mai mult la ei în această perioadă. În relații, apar anumite discuții din trecut, care sunt reluate. Sau neînțelegeri, adesea din motive puerile. În luna care vine, ai nevoie de un singur lucru: să te simți util. Citește aici previziunile complete pentru SCORPION în martie 2023. 

Iată și calendarul astrologic al lunii APRILIE 2023!

3 APRILIE: MERCUR INTRĂ ÎN TAUR

Cum semnul Taurului este unul de pământ, modul nostru de a comunica va fi unul mai metodic. În ultima vreme, tranzitul lui Mercur prin Berbec ne-a făcut direcți, repeziți și destul de agresivi în gestionarea cuvintelor. Dar acum, Mercur va deveni un contabil. Va măsura, cântări, calcula și abia la urmă va comunica decizia. Gândește, socotește și apoi scrie! Deviza lu preferată. Vom fi interesați de calcule, de partea pecuniară, de a monetiza. Ne vom extrage din discuțiile care nu ne ajută cu nimic. Memoria va fi fantastică și vom deveni fini observatori ai celorlalți - nu ne lipsește nimic și nu uităm deloc! Vom avea nevoie de mult timp pentru a ajunge la o opinie și, odată ce va fi formată, cu greu renunțăm la ea.Va exista tendința de a repeta orice crezând că toți au ritmul tău de procesare a ideilor. Mercur va și retrograda în acest semn începând cu 21 aprilie. 

6 APRILIE: LUNĂ PLINĂ ÎN BALANȚĂ

Acest eveniment va avea un efect mai mare asupra celor cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Soarele care este în Berbec își dorește să fie el cel care ia deciziile, în timp ce Luna, fiind în Balanță, vrea să aplaneze conflictele. Această Lună Plină o să aducă, așadar, rupturi pe plan relațional/partenerial. Ideal ar fi dacă am putea să ne prindem de mâna curajului și să luăm decizia de a ne rupe dacă este cazul să ne rupem. Dacă știm că nu mai merge, să folosim în beneficiul nostru această energie distructivă amplificată și de careul cu Marte din Rac.

11 APRILIE: VENUS INTRĂ ÎN GEMENI

Libertatea și varietatea vor fi pe primul loc, iar relațiile pot fi dificile, deoarece vom avea nevoie de diversitate. Ne vom plictisi repede. Curiozitatea va fi cea care ne va ajuta în cucerirea unei persoane. Emoțiile vor fi supuse de către partea cerebrală. Vom fi stimulați și atrași de mintea celor din jur. De asemenea, este o perioadă bună pentru a jongla cu mai multe pasiuni. 

20 APRILIE: ECLIPSĂ DE SOARE/LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC ȘI INTRAREA SOARELUI ÎN TAUR

Iată că, în 2023, avem parte a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. De data aceasta, Jupiter este foarte aproape. Deci o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

21 APRILIE: MERCUR RETROGRAD ÎN TAUR

Acest tranzit crea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. 

Vezi și: Horoscop APRILIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel