Horoscop Andreea Dincă. Taurii și Leii sunt obosiți. Racii, Balanțele și Scorpionii sunt binecuvântați de astre
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal Andreea Dincă. Iată ce previziuni aduce astrologul!

Jupiter, planeta norocului, își începe retrogradarea de astăzi. Așadar, norocul nostru poate fi un pic „pe pauză” sau chiar să meargă înapoi. Nu ar trebui să aveți așteptări foarte mari, mai ales în ceea ce privește relațiile. Acestea ar putea trece prin schimbări neașteptate sau surprinzătoare.

Este o săptămână în care vă recomand să fiți mai diplomați. Ascultați ce vor ceilalți și nu faceți presupuneri, deoarece, așa cum știm, presupunerile nu sunt niciodată benefice, fie în relații, la locul de muncă sau în alte aspecte ale vieții. În plus, Pluton își reia mersul direct, anunțând schimbări colective. S-ar putea să auziți de taxe noi sau situații legate de bani și de lumea mare în care trăim.

Schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Încercați să vă extindeți orizonturile prin studiu, învățare și, cum spuneam, prin ascultarea celor din jur. Nu va fi o săptămână ușoară, cu Jupiter retrograd. Avem un gram de noroc în continuare, dar acum reevaluăm opțiunile și principiile noastre. Reflectăm asupra credințelor și idealurilor noastre, iar unii dintre noi vor învăța lecții importante.

Pluton, în Capricorn, ne oferă claritate asupra problemelor ce necesită rezolvare. Intensitatea acestor schimbări va varia de la o persoană la alta, în special pentru zodiile cardinale (Capricorn, Rac, Berbec, Balanță). Deși ne confruntăm cu provocări, încercați să vă concentrați pe partea plină a paharului.

Horoscopul toamnei cu Valeriu Pănoiu pentru Rac, Scorpion, Pești. Zodia care trebuie să meargă la preot

Taur

Este o săptămână intensă pe plan amoros. Poate veți lua decizii importante sau poate simțiți o oarecare oboseală în relație. Evitați să faceți presupuneri și cereți clarificări, mai ales dacă au existat tensiuni. Mai multă răbdare este esențială pentru relațiile de durată. Tot în această săptămână, puteți face pași în direcția educației, fie obținând o diplomă, fie documentându-vă asupra unor subiecte care vă interesează.

Rac

Aveți foarte multă energie și sunteți pregătiți să închideți anumite relații sau contracte. Este important să vă detașați complet, atât emoțional, cât și mental, pentru a putea începe un nou capitol. S-ar putea să vă simțiți ghinioniști sau frustrați din cauza amânărilor și provocărilor. Jupiter retrograd testează credințele și idealurile voastre, deci răbdarea și încrederea în propriile valori sunt cruciale.

Leu

Aveți nevoie de mai multă căldură și apropiere de cei dragi. Deși puteți simți că cei din jur sunt reci sau distanți, discuțiile sincere și libere pot aduce o îmbunătățire semnificativă în relațiile voastre. Este recomandat să organizați o reuniune cu prieteni apropiați sau să contactați persoane dragi. Pe plan creativ, veți avea idei care vă vor ajuta în sfera profesională.

Partea întunecată a Balanței. TREI ciudățenii de care trebuie să te ferești!

Balanță

Poate cumpărați anumite lucruri sau faceți ajustări în casă. Confortul și bunăstarea celor dragi sunt esențiale pentru voi acum. Financiar, ar putea să apară oportunități, dar este important să vă ascultați intuiția. De asemenea, este crucial să vă relaxați și să vă bucurați de micile plăceri pe care vi le oferă viața.

Scorpion

Săptămâna aceasta este potrivită pentru a lua decizii importante în zona profesională și în dragoste. Nu mai amânați, ci acționați cu hotărâre. Chiar dacă vă este teamă de greșeli sau că nu este momentul potrivit, Universul vă ghidează. Luați în considerare discuții importante cu frații sau surorile, care pot aduce claritate. Financiar, veți lua decizii care vă vor aduce câștiguri.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia legată de mâini și de picioare

Sursă foto: Freepik

Calendar astrologic 8-13 octombrie 2024. Jupiter retrograd și Mercur în Scorpion

pixel