Horoscop Anca Dimancea. Previziuni pentru Cal, Oaie, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru, Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc și Feng Shui, invitată în emisiunea WOW Zodiac prezentată de Ana Maria Ticea, aduce veștile din zodiacul chinezesc pentru Luna de Câine. Iată care sunt previziunile!

Luna Câinelui se anunță a fi foarte tumultoasă, cu multe lucruri care vor ieși la suprafață, iar o destabilizare a pământului este posibilă. În același timp, această lună aduce multă independență. Această lună va dura până pe 1 noiembrie.

Cal

Caii sunt a treia zodie avantajată foarte mult în această lună. Sunt într-o lună de aliat. Nativii se simt ca acasă, în largul lor. Se vor mai elibera de sarcini, de probleme, de obstacole. Unele situații de la locul de muncă, financiare și relaționale se deblochează. Cu toate acestea, pot suferi și pierderi. În plan profesional este foarte bine.

Etalare TAROT octombrie 2024 Lamia. Zodia care nu mai trăiește în iluziile acestei lumi

Oaie

Nu aveți probleme serioase, dar Câinele vă irită pe alocuri. Dacă te bagi în anumite conflicte, va trebui să le și aplanezi. Nu băgați de seamă bârfele și nu participați la bârfe față de alții.

Maimuță

Lasă-i pe toți să vorbească și să se agite, iar tu stai deoparte. Vi se vor deschide niște căi și apar niște oameni care vă pot ajuta extraordinar de mult. Evită culoarea verde, dar te pot ajuta albul, argintiul, auriul. În această lună, vă puteți certa rău de tot.

Horoscop Anca Dimancea. Previziuni pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe

Cocoș

Vă puteți confrunta cu probleme de sănătate. Aveți grijă la sistemul digestiv și la aparatul reproducător. În relații, ar putea exista o irascibilitate și o nerăbdare.

Câine

Deși vă aflați în luna voastră, nu este bine. Sunteți foarte irascibili în această lună. Nativii Câine trebuie să aibă grijă la orice fel de virus, deci să evite aglomerațiile. Dacă stiți că ați avut probleme cu sistemul digestiv, este recomandat să fiți mai atenți la alimentație. Pot să mai fie și mici accidentări. Totodată, relațiile vă pot aduce trădări. 

Mistreț

Într-o lună de Câine, vă puteți rezolva multe probleme personale. Dar nu toate vor ieși cum vă doriți voi. Pot apărea puternice dureri de cap sau dentare. La locul de muncă, încercați să nu fiți răzbunători.

9 reguli Feng Shui de aplicat în octombrie pentru mai multă armonie în casă

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

pixel