Horoscop 9 octombrie Acvaria. Capricornii întâmpină blocaje, Gemenii emană o lumină. Berbecilor le șoptește un înger la ureche
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Previziuni zilnice Acvaria. Iată ce spun astrele!

Azi avem parte de un trigon jupiterian. Când Jupiter intervine într-o astfel de combinație, aduce noroc. Totodată, suntem sub influența Marii Piramide de Apă: Saturn-Venus-Marte.

Trigonul de astăzi este însoțit de o energie mercuriană foarte puternică. Mercur se ocupă de relațiile noastre, de tranzacțiile și cheltuielile noastre, de afaceri. Orice este legat de comunicarea între oameni ar trebui să funcționeze excelent. Este un moment bun pentru o primă întâlnire.

Berbec

Trebuie să te pregătești sufletește pentru o confruntare directă cu un potențial rival. Sunteți cam la egalitate, dar ai mari șanse să fii mai bun. Vei avea ocazia să scoți asul din mânecă, calitatea ta numărul unu. Poate că această calitate ține mai mult de minte decât de forța brațelor. Ai putea avea o idee salvatoare, o inspirație de moment. Un înger îți șoptește la ureche ce să spui pentru a-l depăși pe acest rival, fie în dragoste, fie profesional. Trebuie să îți găsești cel mai bun atu și să-l folosești cu încredere. Te poți aștepta și la jocuri parșive, dar ești printre cei mai abili din punct de vedere mental. Trigonul dintre Jupiter și Mercur îți aduce și puțină șiretenie. Nu fugi de această întâlnire, nu-l considera pe celălalt superior.

Beneficii mari pentru Balanțe, Peștii nu pot fugi de evenimentele din familie. Horoscop 9 octombrie

Gemeni

Marele trigon de aer te vizează direct. Jupiter este în zodia ta, iar Mercur îți este guvernator. Este o energie a norocului. Acest noroc poate apărea pe orice plan al vieții, dacă abordezi situațiile cu tupeu și încredere maximă în ceea ce știi. Este un moment bun pentru examene, competiții intelectuale, interviuri și proiecte. Ești avantajat și pe plan sentimental. Emani o energie sigură, radiezi încredere în tine și frumusețe fizică. Te remarci în fața sexului opus. Îmbracă-te bine, aranjează-te, poartă o „armură" strălucitoare. Comunicarea ar trebui să meargă de minune. Ești metaforic și artistic.

Capricorn

Simți un oarecare blocaj în exprimarea sentimentelor. Ai vrea să spui ce îți place, ce nu, ce simți, dar îți era foarte greu să deschizi gura. Îți este dificil să îți exprimi iubirea sau teama față de cineva, pentru că nu găsești cuvintele potrivite. Trigonul mercurian te ajută să te faci înțeles. La bază stă o neîmplinire, o frustrare, o nesiguranță în legătură cu cineva, iar până acum ai ales să taci. A sosit momentul să îți iei inima în dinți. Eliberează-ți sufletul pe care l-ai ținut ascuns. Poate nu ai vrut să se vadă durerea, dar acum este o perioadă cu conotații eliberatoare prin cuvinte. Te vei simți mai ușurat, mai relaxat, și îți vei lua o povară de pe suflet.

Cheltuieli colosale pentru Tauri, Fecioarele vor trece prin greutăți cu partenerul. Horoscop 9 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia legată de mâini și de picioare

Sursă foto: Freepik

Calendar astrologic 8-13 octombrie 2024. Jupiter retrograd și Mercur în Scorpion

pixel