Horoscop 9 octombrie 2023. Venus intră în Fecioară. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Așteptăm de mult ziua aceasta! Venus părăsește semnul Leului, cel în care a și retrogradat în perioada 23 iulie-4 septembrie. 

Luni, 9 octombrie, Venus intră în Fecioară, unde va sta până pe 8 noiembrie. Acest tranzit ne aduce un simț al practicului și al detaliilor - complet ieșit din comun. Planeta iubirii, a plăcerilor și a feminității pășește cu atenție în semnul purității și al perfecțiunii. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel.Cei care sunt singuri vor fi mai selectivi. Nu e o perioadă prielnică în care să ne declarăm dragostea, nici să facem cheltuieli serioase.

De astăzi scăpăm de efectele retrogradării lui Venus prin Leu din perioada 23 iulie - 4 septembrie. 

Află beneficiile lui Venus în Fecioară pentru fiecare zodie/ascendent până pe 8 noiembrie

Tot în prima zi a săptămânii, Venus face o conjuncție cu Lilith, intrată și ea recent în Fecioară. După cum precizam, Venus reprezintă feminitatea/frumusețea/iubirea, iar Lilith independența/tot ce este reprimat într-o femeie. Și cum acestea se întâlnesc pe tărâmul Fecioarei, vă puteți da seama că vom avea de-a face cu unele situații mai critice. Mai ales pentru femeile care nu se iubesc, care nu se apreciază sau care se compară permanent cu altele. Această conjuncție este și puțin paradoxală. Venus și Lilith sunt pentru iubirea fără limite, iar arhetipul Fecioarei este cel al purității. 

Luna Neagră/Lilith în Fecioară. Ce provocări aduce pentru fiecare zodie/ascendent până în iunie 2024

Careul dintre Marte din Balanță și Pluto din Capricorn continuă. Trebuie să avem grijă la accesele de furie care pot apărea chiar și în urma unor situații superficiale. Recomandăm activitățile fizice care să ne ajute să folosim furia în mod folositor. Este esențial să ne amintim să folosim puterea noastră în mod responsabil. Acest aspect ne poate aduce la suprafață sentimente intense, păstrate de mult timp, provocându-ne să alegem între dominare și colaborare. Atenție la factorii declanșatori și tendințele distructive!

Vă reamintim că Pluto își va opri retrogradarea în zilele următoare. Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) vor resimți mai serios acest eveniment. 

În ce semn era Pluto când te-ai născut? Planeta transformării şi puterii, care schimbă lumea cu fiecare tranzit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel