Horoscop 9 ianuarie 2023. Trigon Venus - Marte retrograd. Previziunile zilei pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Azi, Venus din Vărsător face un trigon cu Marte retrograd din Gemeni.

Urmează o săptămână mult așteptată din punct de vedere astrologic!

Pe 9 ianuarie, Mercur retrograd din Capricorn face un trigon cu Uranus. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară.

Tot în această zi, Venus din Vărsător face un trigon cu Marte retrograd din Gemeni. Este unul dintre cele mai bune aspecte pe care le poți avea din punct de vedere amoros în astrogramă, poate fi folosit pentru a reaprinde flacăra într-o relație, poate readuce pasiunea în cadrul cuplului, puteți ieși din rutină. Chiar și cu o planetă retrogradă! Iubirea și pasiunea creează împreună amintiri de neuitat!

Pe 10 ianuarie, Venus din Vărsător face careu cu Nodurile Lunare. Unii dintre noi își vor pune întrebări legate de viitorul relațiilor în care se află, dar și dacă au suficientă libertate. Orice careu la Nodurile Lunare presupune un dezechilibru. 

Pe 12 ianuarie, Marte își reia mersul direct în semnul Gemenilor. Să ne reamintim: Marte a intrat aici pe 20 august, și-a început retrogradarea pe 30 octombrie, ale cărei efecte se vor duce până pe 25 martie. Vom avea habar încotro să o luăm, mintea noastră va fi mai sigură pe unele alegeri și ne vom asigura că avem toate informațiile necesare. Atenție că momentul retrogradării poate provoca destule momente și evenimente frustrante, mai ales pentru cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești). 

Pe 13 ianuarie, avem un sextil între Soarele din Capricorn și Neptun din Pești. Ne putem pune imaginația și inspirația la muncă. Și parcă nu vom fi atât de exigenți cu propria persoană. 

Pe 14 ianuarie, avem un trigon între Mercur retrograd din Capricorn și Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință. De asemenea, acest trigon ne poate ajuta să reluăm unele idei mai vechi, mai diferite. Unele pentru care nu am avut curaj să luptăm. 

Pe 15 ianuarie, Venus din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur. Vom cere spațiu și independență în relații. Acesta este un aspect tensionat care provoacă neliniște interioară. Ne aprindem repede, dar ne dezlipim la fel de repede. Aveți grijă și la cheltuieli!

Vezi și: Patru zodii forțate să se maturizeze în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel