Horoscop 8 septembrie 2023. Trigon Soare-Jupiter. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Soarele din Fecioară face un trigon cu Jupiter din Taur. 

Astăzi, Soarele din Fecioară face un trigon cu Jupiter din Taur. Unul dintre cele mai norocoase aspecte din astrologie! Astrele ne cer să fim optimiști, să vedem jumătatea plină a paharului, iar viața ne va surâde! Aș putea spune că este un moment bun pentru îmbunătățiri pe plan financiar sau profesional.

Tot astăzi avem o conjuncție între Ceres și Nodul Sud în Balanță. Ceres vorbește despre echilibru, anotimpuri și cicluri. Dar și despre atașamentele și sentimentele care pot arunca totul în dezordine. Nodul Sud are legătura cu tiparele transgeneraționale. Arhetipul Balanței se ocupă cu relațiile. Deci am putea că finalul săptămânii poate aduce crize parteneriale celor cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn).

Și să nu uităm ceva! A început numărătoarea inversă! Mercur mai este retrograd în Fecioară pentru exact o săptămână. 

Iată câteva sfaturi care să vă ajute până pe 15 septembrie!

Nu te grăbi când trebuie să semnezi ceva!

Trebuie să avem grijă și la tot ce înseamnă birocrație . Mai ales că Mercur retrograd este cunoscut pentru confuzia și încurcăturile pe care le aduce pe plan administrativ. Ar fi bine să nu semnezi nimic în acest interval, dar, dacă trebuie, fii foarte atent.

Citește de mai multe ori contractele, documentele legate de credite sau alte afaceri.

Nu forța nimic!

Nu este momentul potrivit să forțezi nimic în această perioadă, pentru că nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. Privind din altă perspectivă Mercur retrograd în Fecioară, el își dorește să fim mai asumați pe acest plan și să nu mai visam cu ochii deschiși. Este cazul să fim foarte pragmatici. 

Nu încerca să le faci singur pe toate!

Încearcă să înțelegi că nu o să le poți face singur pe toate. Nu poți fi într-o mie de locuri în același timp. Deși Mercur retrograd ne învață să avem răbdare, nu o să fie ușor în această perioadă. Din acest motiv, trebuie să înveți să delegi din sarcinile pe care le ai de îndeplinit. 

Nu reveni la foști parteneri!

De Venus retrogradă am scăpat, dar trebuie să știi că și în perioada retrogradării lui Mercur, se pot întoarce foști parteneri. Te poţi aştepta să vezi sau să auzi de la prieteni cu care nu ai vorbit de mult timp, ori cu care ai rupt legătura. Mai mult, ne putem aştepta şi la probleme mai vechi să reapară.

Cum Mercur retrograd este despre reajustare şi rezolvarea problemelor vechi, încearcă să nu te laşi purtat de nostalgie spre aceleaşi probleme, ci să încerci să îţi clarifici aceste aspecte o dată şi pentru totdeauna.

Citește și Toamna misterioasă cu Lumină pentru LEU, TAUR și GEMENI, umbre pentru FECIOARĂ ȘI SCORPION

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel