Horoscop 8 februarie 2023. Sextil Venus-Uranus. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Azi, avem un sextil între Venus din Pești și Uranus din Taur.

Săptămâna aceasta, Mercur părăsește, în sfârșit, semnul contaminat de retrogradare. Pe 11 februarie, intră în semnul Vărsătorului. 

Trebuie să știm că primele trei luni ale anului sunt marcate de trei tranzite majore, două care se simt mai serios, și unul care va avea de-a face cu partea inconștientă. 

Jupiter tranzitează semnul Berbecului, deci ni se oferă curaj, îndrăzneală și dorință de noutate. Cu alte cuvinte, ar fi bine să forțăm, grăbim, naștem un proiect. Pentru că Mercur și Marte nu mai sunt retrograde, vom vedea mai repede rezultatele. 

Saturn schimbă semnul pe 7 martie. Intră în Pești. Aici vom separa realitatea de așteptări. Unii vor fi obligați să traseze o linie clară între ce cred ei și ceea ce se întâmplă cu adevărat. Pe moment, nu ne vom simți bine, dar cu timpul ne vom da seama că avem nevoie de o încheiere/un reset. 

Pluto va pătrunde și el în semnul Vărsătorului pe 23 martie. Dar acest tranzit se va ocupa mai degrabă cu sufletul colectiv și încă nu îl vom simți în mod concret. 

Pe 8 februarie, avem un sextil între Venus din Pești și Uranus din Taur. Un aspect care îmbină armonios romantismul cu nevoia de schimbare. Cei care vreți să aduceți un plus de prospețime în cadrul relației puteți profita din plin de acesta. Este nevoie de spontaneitate și creativitate.

Pe 10 februarie, avem o conjuncție Mercur-Pluto în semnul Capricornului. O asemenea alăturare de astre ne predispune la un psihic puternic, o minte cercetătoare și la o intuiție ascuțită. Simbioza celor două planete poate crea realități care altădată nu ar fi părut posibile.

Mercur se ocupă de planul mental, comunicarea verbală/non-verbală, mișcarea informației. Pluto reprezintă puterea, atât a creației, cât și a distrugerii. Această planetă transgenerațională transformă într-un mod radical orice atinge. Este chiar implacabilă. Semnul Capricornului este cel al materializării, construcției și seriozității.

Motto-ul zilei este: "Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se-ntâmple”. 

Pe 11 februarie, Mercur își începe tranzitul în semnul Vărsătorului. Vom fi  înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale. Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Modelele noastre de comunicare și gândire sunt spontane, oarecum fragmentate și liberale. Acesta este un moment în care gândirea inventivă este la apogeu. Vom fi mai curioși, vom analiza oamenii și vom dori să prezicem ce se va întâmpla (şi chiar vom fi buni și la asta). Ne vom da seama de cât de importantă este tehnologia în viața noastră. 

Astrosens îți recomandă să citești și: Fecioarele sunt încurajate să îndrăznească, Scorpionilor le trebuie echilibru. Capricornii sunt buni la decizii, iar Peștii cheltuiesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel