Horoscop 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru fiecare zodie
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Ne pregătim de intrarea lui Jupiter în Taur. 

Calendarul următoarelor evenimente

7 MAI: VENUS INTRĂ ÎN RAC

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. În plus, ne vom preocupa în mod activ de estetica locuinței. Oarecum, Venus ne va îndulci puțin. Să nu uităm că pe 5 iunie, va intra în Leu, semn în care va și retrograda. 

15 MAI: MERCUR ÎȘI OPREȘTE RETROGRADAREA

Ne vom da seama de ce anume trebuie schimbat în obiceiurile noastre financiare. Cu siguranță, mulți au fost luați prin surprindere: plăți uitate, întârziate sau respinse. Vom deveni mai calculați și mai pragmatici. Atenție că, deși retrogradarea se oprește în această zi, efectele sale vor continua până pe 11 iunie. 

16 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN TAUR

Unul dintre cele mai importante evenimente din 2023! Planeta expansiunii se mută în semnul resurselor și al posesivității. Este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar cine nu investește, nu câștigă!

19 MAI: LUNA NOUĂ ÎN TAUR

Un eveniment benefic! De ce? Luminatorii, Soarele și Luna, se vor afla lângă Jupiter. Este cea mai bună zi pentru a planta semințe, și la propriu și la figurat. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, știi ce ai de făcut!

20 MAI: MARTE INTRĂ ÎN LEU

Planeta acțiunii trece din semnul stabilității al Racului în cel al pasiunii și dramatismului al Leului. Creativitatea va fi la cote imense! Atunci când vom dori să obținem ceva, vom apela de fiecare dată la narcisism. De altfel, încrederea va fi arma cea mai de preț. Dar atenție că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

21 MAI: SOARELE INTRĂ ÎN GEMENI/ÎNCEPE SEZONUL GEMENILOR

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Află care sunt cuvintele cheie pentru fiecare zodie în perioada 8-14 mai!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel