Horoscop 5 octombrie 2023. Mercur intră în Balanță. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Mercur, planeta comunicării, intră în semnul echilibrului. 

 

Joi, 5 octombrie, Mercur intră în Balanță. Mercur este planeta comunicării, intelectului, memoriei și transportului. Semnul în care se află Mercur în astrogramele noastre influențează toate aceste trăsături. Mercur este planeta minții guvernează modul în care noi înțelegem lumea și locul nostru în ea. Intrarea lui Mercur în Balanță aduce negocierea, diplomația și manierele în prim-plan. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win.

Tot joi, Marte formează o conjuncție cu Nodul Sud, în semnul Balanței. S-ar putea să simțim un impuls puternic de a reacționa la vechi răni sau conflicte nerezolvate. Aceasta este o oportunitate de a învăța din trecut și de a lăsa în urmă ceea ce nu ne servește. Orice aspect al unei planete personale cu Nodul Sud vorbește despre un dezechilibru. Nodul Sud este cel mai important, fiind acea valiză cu care ne naștem. În acea valiză, pot fi și lucruri bune pe care le-ai moștenit. Dar, totodată, poate fi o valiză pe care o respingem total, care nu ne convine. Ni se spune, de asemenea, că dacă nu o respingem, o putem îmbrățișa cu totul. Marte vorbește despre furie și agresivitate, dar arhetipul Balanței se referă la diplomație. 

De asemenea, ne apropiem de finalul săptămânii care ne va aduce un careu între Marte din Balanță și Pluto din Capricorn. Este esențial să ne amintim să folosim puterea noastră în mod responsabil. Acest aspect ne poate aduce la suprafață sentimente intense, provocându-ne să alegem între dominare și colaborare. Atenție la tendințele distructive!

Să nu uităm că Marte mai petrece câteva zile în semnul Balanței, adică până pe 12 octombrie. 

În timpul acestui tranzit, relațiile sunt adesea pe primul plan. Poate fi momentul să te confrunți cu relațiile care nu mai funcționează și să te întrebi de ce. Balanța ne reamintește că partenerul nostru este adesea o reflectare a noastră, un ecou al propriilor noastre dorințe, temeri și aspirații. Confruntarea cu această realitate poate fi o ocazie de a crește și de a învăța despre tine însuți.

Pentru cei cu semnele cardinale în astrograma (Berbec, Balanță, Rac și Capricorn), următoarele zile pot fi în mod special provocatoare. Totuși, indiferent de provocările care apar, acest tranzit este o amintire că în cele din urmă, cea mai mare putere vine din capacitatea noastră de a alege cum să răspundem. Furia, când este canalizată în mod adecvat, poate fi un catalizator pentru schimbare și transformare.

Citește și Mercur intră în Balanță. Lecțiile lui pentru fiecare zodie/ascendent până la 22 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel