Horoscop 5 mai 2023. Eclipsă de Lună/Lună Plină în Scorpion. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Astăzi avem a doua Eclipsă din 2023. 

Detalii despre Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion

Atunci când vorbim despre arhetipul Scorpionului, aducem în discuție două subiecte: moartea și renașterea. Astfel, orice devine și o resursă și o vulnerabilitate. Adică energia Scorpionului are și părți foarte bune, dar și părți care ne pot înnegri, care ne pot coborî foarte mult. Depinde de noi cum le folosim.

Iar o Lună în Scorpion este tot timpul la extreme - foarte tensionată, mereu sapă adânc, cercetează, nu îi convine. Dar mai are și alte părți care nu sunt neapărat cele mai potrivite. Astfel, se victimizează foarte mult, manipulează și testează, pentru că îi este frică să piardă și se teme de trădare. 

Deci, cu Luna Plină, Soarele și Luna sunt în opoziție. Această Lună Plină beneficiază și de Uranus, care este foarte aproape de Soare, dar și de Mercur retrograd.

Dacă ar fi să găsim un laitmotiv al acestui eveniment este victimizarea, plângerea, nemulțumirea permanentă, precum și dorința de a umple un gol. 

Acest eveniment se va simți mai mult în astrogramele celor care au marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Dacă ai Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte sau ascendentul în aceste semne, această Eclipsă nu te va lăsa prea mult în pace.

În final, această eclipsă mai vorbește și despre resurse, interioare versus exterioare. De fapt, această victimizare s-ar putea să se vadă și în buzunarele noastre, dar și în puterea pe care o avem. Nu mai suntem noi înșine. 

Citește și Horoscop Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Schimbări puternice pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel