Horoscop 4 septembrie 2023. Venus nu mai este retrogradă. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Tot astăzi avem un trigon între Mercur și Jupiter. 

Astăzi este ziua cea mare! Mult așteptată! Venus reia mersul direct! Și pe lângă, avem un alt mănunchi de aspecte. 

Venus își oprește retrogradarea în semnul Leului. Vom scăpa în sfârșit de blocaje, încurcături și limitările suplimentare în dragoste sau buzunare. Atenție că, totuși, Venus va mai sta în semnul contaminat de retrogradare până pe 9 octombrie. 

Să nu uităm că Venus în Leu a ținut să ne învețe ce este respectul, care poate fi moneda noastră de schimb. Ofer dacă oferi și tu, pentru că Venus ține și de valoare, de iubirea față de noi înșine. Arhetipului Leului îi place să fie admirat, iubit și adorat. Cere respect. Iar dacă nu îl primește, devine arogant, vanitos, exagerat de cele mai multe ori. 

Tot astăzi, Jupiter își începe retrogradarea în semnul Taurului. Și ne va învăța să ne întindem cât ne ține plapuma, mai ales din punct de vedere financiar. Până pe 30 decembrie, când va deveni din nou direct, vom învăța numeroase lecții despre cum să ne cheltuim banii. Sau vomreveni asupra unor investiții începute după 16 mai încoace.

Și nu în ultimul rând, Mercur face și un trigon cu Jupiter din Taur. Un asemenea aspect pozitiv predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, nu avem cum să nu vă recomandăm să vă faceți și strategii pe plan financiar. 

Una dintre cele mai mari ușurări ale lunii vine odată cu sfârșitul retrogradărilor lui Venus(astăzi) și Mercur(pe 15 septembrie). Pentru mulți dintre noi, aceasta înseamnă o revenire la normal în domeniile iubirii, relațiilor, banilor și comunicării. Este un moment în care putem să respirăm adânc și să spunem "adio retrograd", cel puțin pentru o vreme. Acest lucru înseamnă o mai mare claritate în deciziile legate de dragoste și o comunicare mai eficientă în toate domeniile vieții.

Citește și Horoscop Septembrie 2023. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel