Horoscop 4 octombrie 2022. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Luna va tranzita semnul Vărsătorului. 

Despre tranzitul lui Marte în Gemeni(până pe 25 martie 2023)

Arma noastră în toată această perioadă va fi cuvântul, vorba, ideea!

Dacă Marte în Taur a adus decizii în zona fiscală, a venit cu tot felul de legi pe taxe, impozite și anumite hotărâri nu tocmai confortabile, Marte în Gemeni se va ocupa de cum anume să le „ocolească”, dar să rămâne în legalitate, cum anume să facă să fie bine, să împace și capra și varza. Așadar, în următoarele șapte luni, toți ne vom gândi cum anume să facem astfel încât să nu suferim de pe urma anumitor hotărâri care ne-ar putea afecta viața, afacerile, buzunarele. Vom fi mereu marcați de ideea „ne descurcăm” și de modul de operare „zic ca tine, fac ca mine”.

E un moment fantastic de bun pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită. 

Comunicarea va fi mai eficientă și se va învârti în jurul lui „CUM SĂ”. Cum să fac să rezolv, cum să găsesc soluții, cum să câștig mai mulți bani și așa mai departe. După cum spuneam, energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. 

E posibil să existe o stare de nehotărâre, de indecizie. Nu știm ce se întâmplă, nu mai suntem atât de siguri pe o anumită tendință și începem cu „stai să vedem”, cântărindu-ne alternativele. Marte în Gemeni este bun și pentru comunități, pentru cei care au nevoie să își găsească cercul social potrivit din care să facă parte. 

În ceea ce privește sistemul de învățământ, lucrurile nu vor sta prea bine deoarece va fi extrem de multă mișcare acolo, decizii luate în mod haotic, confuzie, iar nimeni nu va înțelege deloc ce se întâmplă. 

Așadar, este momentul propice pentru a învăța, a fi autodidact dacă se poate și a practica apoi, jonglând cu informațiile câștigate pe care să le aruncăm apoi în mai multe direcții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

pixel