Horoscop 4-10 septembrie. Venus intră în mișcare directă și viața începe să devină perfectă pentru unele zodii
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce aduce această săptămână mirifică pentru tine!

Această săptămână marchează oprirea retrogradării lui Venus, o planetă asociată cu iubirea și valorile personale. Aceasta vine în tandem cu un puternic trigon între Mercur Retrograd și Jupiter, eveniment astral care a avut loc pentru prima dată pe 10 august. Chiar dacă inima noastră ne poate îndemna spre acțiuni impulsive, acest trigon ne reamintește de importanța reflecției și înțelepciunii.

De-a lungul săptămânii, tranzitele planetare ne aduc în față diferite provocări și lecții. Ne confruntăm cu revelații puternice, cu momente în care pare că ne sufocăm în propriile emoții sau că nu înțelegem ce ni se întâmplă.

Berbec / Ascendent în Berbec

Acum, mai mult ca niciodată, conștientizați profund că adevărata fericire începe din interiorul propriu, nealterată de factori externi. Limitările pe care le simțiți nu sunt decât reflexii ale propriei minti și suflet, și înțelegerea acestei perspective vă poate deschide numeroase uși.

Taur / Ascendent în Taur

Această perioadă vă iluminează viața, oferindu-vă o nouă perspectivă. O abordare mai reflectivă vă permite să reevaluați situațiile din trecut, oferind claritate și, mai ales, puneți accentul pe detaliile importante, pe adevăruri pe care le-ați neglijat.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Profunzimea emoțională vine cu înțelegerea că trebuie să faceți distincția între problemele de familie și cele personale. Când liniile sunt neclare, pot apărea confuzii, dar acum este momentul să le separați și să găsiți echilibrul.

Rac / Ascendent în Rac

Universul pare să vă sugereze să vă reevaluați prioritățile financiare. Prin introspecție și analiză prudentă, veți descoperi modalități de a face alegeri mai înțelepte și de a vă asigura un viitor mai stabil.

Leu / Ascendent în Leu

Viața vă oferă o serie de lecții, unele mai dure, despre importanța mândriei și modestiei. Momentul este propice să lăsați ego-ul deoparte și să învățați din aceste experiențe.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

O nouă energie pozitivă vă invită să faceți ordine, să prioritizați și să vă echilibrați atât în plan material, cât și spiritual. Este un timp de reînnoire și regenerare.

Balanță / Ascendent în Balanță

Emoțiile dumneavoastră sunt profunde și complexe. Cu toate acestea, acum este momentul să le înțelegeți, să le trăiți și să învățați din ele. Doar astfel puteți avansa cu înțelepciune pe calea vieții.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Un căutător nativ, acum e momentul să vă aprofundați introspecția și să vă găsiți adevărurile interioare. Fiecare decizie pe care o luați acum poate fi susținută de o conștientizare profundă.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Relațiile profesionale pot fi un teren minat. Fiți precauți, așteptați-vă la neașteptat, dar rămâneți fideli valorilor voastre, mai ales când interacționați cu șefii și colegii.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Valorizați și prețuiți relațiile personale, ele sunt coloana voastră vertebrală. În același timp, deveniți mai conștienți de impactul evenimentelor globale asupra vieții voastre personale.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Reflectarea asupra trecutului nu este doar o activitate nostalgică, ci o oportunitate de a învăța și de a construi un viitor mai luminos. Revedeți deciziile luate și vedeți cum pot fi aplicate pentru un viitor mai prosper.

Pești / Ascendent în Pești

Intuiția voastră naturală este un dar prețios. Acum mai mult ca oricând, ascultați acele sentimente interioare și căutați echilibrul în toate aspectele vieții, fie că e vorba de muncă, relații sau sănătate.

Vezi și Horoscop 4 septembrie 2023. Venus nu mai este retrogradă. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

pixel