Horoscop 31 martie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei – VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Finalul săptămânii este unul liniștit din punct de vedere astrologic. 

 

Mercur mai stă, până pe 3 aprilie, în semnul Berbecului. Și putem profita de aceste zile pentru a spune ceva ce am așteptat de mult. 

Ştiţi cum este o persoană cu Mercur în Berbec? Dacă are o idee, o spune, nu mai aşteaptă! O persoană cu Mercur în Berbec nu are frică să comunice. De multe ori spune lucruri nu neapărat să jignească, dar sunt atât de încărcate de energie, încât poate să îi sperie pe ceilalți.

Dar trebuie să recunoaştem că, dacă nu ar fi persoane de genul acesta în jurul nostru, am sta pe tânjală şi am aştepta să se întâmple o minune.

Pot să apară mici incidente, ciocniri, chestii neaşteptate, chestiuni legate de automobile... Predispune la multe lucruri Mercur în Berbec, dar la nivel personal, dacă vreţi să luaţi o decizie, folosiţi perioada aceasta.

Mercur în Berbec nu prea se pricepe la negociere. Nu ştie şi nici nu are de unde să înveţe sau cum să înveţe. Nu are mecanismele astea. De altfel, nu este o perioadă bună de negociere, este o perioadă de încleştare a nervilor prin cuvinte, prin declaraţii, prin ştiri, prin tot felul de săgeţi.

Mercur în Berbec este precum un copil care vrea. El nu ştie "nu se poate". Mercur în Berbec zice: "Eu vreau!". Şi când îţi zici ţie asta, trebuie să îţi dai ce vrei. Este o perioadă egocentristă.

Dar dacă îl folosim pe Mercur în Berbec, o luăm de la capăt. Spunem lucruri, ieşim din situaţii. Mercur în Berbec e foarte bun la examene, e foarte bun să convingă, să motiveze, să împingă oamenii de la spate şi e foarte bun să nu îi mai lase pe alţii să se piardă. Mercur în Berbec e precum un ghid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

pixel