Horoscop 31 august 2023. Lună Plină în Pești. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic. Luna Plină de astăzi este în conjuncție cu Saturn. 

În momentul în care avem o Lună Plină, Soarele, Pământul și Luna sunt aliniate în spațiu, Pământul fiind situat chiar în centru. Luna stă față în față cu Soarele, fiind astfel, vizibilă pe timpul nopții, partea sa luminată de Soare este direcționată către Pământ, către noi, de aceea vedem o Lună Plină. 

Dacă Energia Fecioarei(unde se află Soarele și Mercur retrograd) dorește ca lucrurile să fie cât mai simple, cea a Peștilor(unde se află Luna și Saturn) vrea să atingă infinitul și să se contopească cu el. 

Mesajul conjuncției dintre Luna și Saturn este maturizarea emoțională. 

Cu Soarele în Fecioară și Luna Plină în Pești, se creează o tensiune între dorința de a rămâne ancorat în realitate și tendința de a pluti în lumea viselor. Totuși, această conjuncție a Lunii cu Saturn pune accent pe realitate, pe concret. Saturn, în esența sa, respinge iluziile, poveștile fără fundament și, mai ales, prostia. Sub influența acestui eveniment, separarea viselor de realitate devine imperativă. De asemenea, având în vedere că și Mercur este retrograd, sunt anticipate complicații în comunicare, accentuând sentimentul de alienare și dezechilibru.

Află cum va influența Luna Plină din Pești fiecare zodie/ascendent

Această Lună Plină, cu tăria ei, ne aduce cu picioarele pe pământ, ne confruntă cu adevăruri pe care poate am preferat să le ignorăm. Deși poate suna dezamăgitor, aceasta este și o oportunitate de reevaluare și reînnoire. Saturn, prezent în Pești până în 2026, ne reamintește să nu cădem pradă promisiunilor frumoase, dar fără conținut real.

Luna Plină aduce în prim-plan și teme legate de sănătate și prevenție. Preocupările legate de asistența socială și sănătatea mintală sunt scoase la lumină. În acest context, auto-îngrijirea și cunoașterea propriilor limite devin esențiale. 

Pregătiți de luna septembrie? Iată ce trebuie să știe zodia ta!

Când Saturn este într-o conjuncție cu Luna, atunci se creează un blocaj în ceea ce tu îți dorești, în universul viselor și al fanteziilor tale. Nu e neapărat vina lui Saturn. El vorbește despre realitatea vieții, despre faptul că lucrurile s-ar putea să nu fie așa de ușoare precum ne dorim noi. Când îi vedem pe cei din jurul nostru obținând succesul, nu ne dăm seama prin ce au trecut ca să ajungă acolo. Este mult mai mult decât ceea ce vedem noi.

Acest eveniment îi va afecta mai ales pe cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel