Horoscop 3 octombrie 2023. Lilith intră în Fecioară. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic. Lilith părăsește semnul Leului. 

 

Marți, 3 octombrie, Lilith intră în Fecioară, unde va sta până pe 29 iunie 2024.

După tranzitul prin Leu, care a expus numeroase personalități cu un grad ridicat de narcisism, iată că, acum, Lilith pătrunde în semnul perfecțiunii. Ne vom duce obsesiv către ea pentru a fugi de haosul din viețile noastre. Lilith este punctul cel mai îndepărtat unde ajunge Luna în rotația sa în jurul Pământului. În astrologie, Luna este responsabilă de emoțiile noastre. Deci atunci când acestea sunt departe, nu mai avem acces la ele. Cu alte cuvinte, ne putem detașa astfel încât să luăm cele mai îndrăznețe decizii posibile. Lilith ne sperie, dar ne și atrage precum un magnet. Iar arhetipul Fecioarei este cel al algoritmului, ordinii, disciplinei, dar și al purității. 

Este un tranzit care provoacă foarte multe frici. De ce? Pentru că Lilith, denumită și Luna Neagră, a fost percepută precum cea care îngrozește, sperie și provoacă, iar cei care aud de ea, se confruntă cu tot felul de stări contradictorii. Cum, de altfel, se și manifestă acest punct, Lilith. Atrage obsesiv, dar și respinge. 

În astrologie, Luna este responsabilă de emoțiile noastre, partea inconștientă. Deci atunci când acestea sunt departe, nu mai avem acces la ele. Cu alte cuvinte, ne putem detașa astfel încât să luăm cele mai îndrăznețe decizii posibile. Ne rupem de rădăcini, de tradiție, de tot ce înseamnă apartenență. Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Acolo unde nu mai avem deloc emoții. Unde le putem controla 100%. 

Cei cu marcaj de Fecioară în harta natală vor câștiga o doză serioasă de noncomformism, dar și multe temeri. Cert este că, până în iunie 2024, îi vor uimi pe apropiați cu deciziile și schimbările lor. Ceilalți nativi care vor beneficia de acest tranzit sunt cei cu marcaj de Gemeni, Săgetător și Pești. 

Tot astăzi, Mercur din Fecioară face un trigon cu Pluto din Capricorn. Vom comunica într-un mod profund, cu aplomb și cu pasiune. Vom fi destul de convingători mai ales la locul de muncă. Acest aspect oferă un mental curios și dornică de dedesubturi. Ne vom comporta precum niște detectivi. Iar cuvintele vor primi putere. 

Luna Neagră/Lilith intră în Fecioară. Ce provocări aduce pentru fiecare zodie/ascendent până în iunie 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel