Horoscop 3 ianuarie 2023. Venus intră în Vărsător. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Astăzi, Venus își începe tranzitul prin semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 27 ianuarie.

Pe 3 ianuarie, Venus își începe tranzitul prin semnul Vărsătorului, unde va rămâne până pe 27 ianuarie. Planeta iubirii face o vizită semnului detașării și al independenței. Relațiile care vor începe în această perioadă se vor baza pe prietenie în primul rând. Vom avea nevoie de spațiu, libertate, obiective noncomformiste și comunicare. 

Aceasta este prima veste bună a anului 2023.Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona amoroasă, vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. 

Venus va face aspecte armonioase cu Jupiter și Marte, o conjuncție cu Saurn, dar va face și careu cu Uranus sau Nodurile Lunare. În plus, va fi activă cu ocazia Lunii Noi din Vărsător de pe 21 ianuarie. Am putea spune că 2023 debutează cu nevoia de prospețime în sectorul amoros. Să nu uităm că noul an are destule tranzite și aspecte  marcante din acest punct de vedere. 

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli, dar și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Deci, astrele te încurajează să abordezi într-un mod remixat toate domeniile reprezentate de Venus. 

Pe 4 ianuarie, Venus din Vărsător face un sextil cu Jupiter în Berbec. Este cazul să începem anul cu încredere în ceea ce privește zona amoroasă. De altfel, 2023 va fi mult mai bun pe plan afectiv, din punct de vedere astrologic. Dar pentru asta este nevoie să aducem prospețime în viața noastră. 

Pe 5 ianuarie, Soarele din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur. Începe dezlipirea de sărbători și apare dorința de noutate. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. 

Pe 7 ianuarie, avem prima Lună Plină a anului 2023, de această dată în semnul Racului. Primul moment decisiv! Sau altfel zis adevăratul Revelion al astrelor! Aici are loc trecerea între ani. Luna Plină cere o renunțare. Arhetipul Racului vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. 

Tot în această zi avem mult temuta conjuncție Mercur retrograd-soare. Apar încurcături, ne confruntăm cu ceață mentală. se strică lucrurile. 

Pe 8 ianuarie, avem primul eveniment marcant al lui 2023: Lilith își va începe tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 3 octombrie. Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, pasiune, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție.

Vezi și: Vești bune pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Neînțelegeri și probleme pentru Gemeni, Leu și Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel