Horoscop 29 septembrie 2023. Lună Plină în Berbec. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Previziuni astrologice. Pe lângă Luna Plină mai avem și un careu Venus-Uranus. 

Pe data de 29 septembrie, lumea astrologică va fi martoră la un fenomen captivant: Luna Plină în Berbec, care se confruntă cu Soarele în Balanță, creând o opoziție strălucitoare pe ecranul cerului. Acest eveniment reprezintă mai mult decât un simplu dans cosmic, invitându-ne să explorăm adâncurile inconștientului nostru și să ne confruntăm cu energia furioasă care, uneori, ne poate cuprinde fără avertisment.

Ce aduce Luna Plină în BERBEC de pe 29 SEPTEMBRIE pentru FIECARE ZODIE

Dinamica dintre inconștient (reprezentat de Lună) și conștient (reprezentat de Soare) este pusă în evidență în mod special de această opoziție. În timp ce ne grăbim să ne îmbrățișăm ambițiile și impulsurile berbecești, Soarele în Balanță ne cere să luăm în considerare și perspectiva celorlalți, să practicăm empatia și să căutăm armonia în toate acțiunile noastre.

Luna Plină va aduce la suprafaţă sentimentele de furie îmbuteliate, frustrări, conflicte, decizii abrupte şi comportamente neaşteptate, dar va deschide calea către ceva nou şi ne va oferi curajul şi doza de competitivitate şi agresivitate necesară pentru a începe ceea ce ne dorim. Luna Plină reprezintă apogeul unui proiect. Iar Berbecul este arhetipul începutului. Deci pentru a o lua de la capăt, avem nevoie de o clipă de sinceritate și de acceptare. Berbecul ţine foarte mult la identitatea proprie, la cine este el. Berbecul e precum copilul care face primii paşi. Pleacă. Rupe. Se aruncă. Începe chestii pe care poate alţii nu au acelaşi curaj să le înceapă. 

Furia necontrolată asociată cu energia Berbecului poate face ravagii dacă nu este gestionată corespunzător. Este un apel către autocunoaștere, către înțelegerea propriilor impulsuri și a modului în care reacționăm în fața provocărilor. Fiecare zodie va simți aceste energii în mod diferit, însă sub influența Lunii pline în Berbec, toți suntem invitați să privim cu curaj spre interior, să ne confruntăm cu umbrele noastre și să lucrăm pentru a ne dezvolta un echilibru mai bun între sine și ceilalți.

Semnele cele mai afectate de energia acestui eveniment sunt cele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Citește și Săptămâni de foc pentru PATRU zodii. Efectele Lunii Pline și ale Eclipsei de Soare

Tot astăzi avem și un careu între Venus din Leu și Uranus din Taur. Vor exista evenimente neașteptate, mai ales în relațiile blazate și construite pe sacrificiul unuia dintre parteneri. Sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros indiferent de statutul în care ne aflăm. Pot apărea situații din senin care ne vor obliga să facem schimbări în viața noastră. Mulți vor dori mai multă libertate în relații, iar alții vor simți nevoia să caute soluții nonconformiste pentru a reaprinde flacăra pasiunii. Să nu vă mire dacă unii dintre cunoscuți vă vor anunța că au luat, în sfârșit, decizia de a se despărți/divorța. Cert este că nimic nu va fi bătut în cuie. De asemenea, careul dintre Venus și Uranus va dori să ne arate câtă instabiltate există în domeniul financiar. Așa că atenție la cheltuieli!

Îți recomandăm și HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel