Horoscop 26 ianuarie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Iată mesajele astrelor!

Luna februarie nu este plină de evenimente importante, așa că atmosfera va fi una liniștită. Dar, să nu uităm că vine martie, care va fi o lună plină de aspecte istorice! Deci ar fi bine să profităm așa cum se cuvine de Luna îndrăgostiților.

Trebuie să știi că 2023 nu este unul simplu din punct de vedere astrologic. Avem schimbări serioase, ale planetelor transpersonale, dar și în ceea ce le privește pe cele transgeneraționale. 

Am putea spune că următorul an este precum episodul pilot dintr-un serial menit să ne arate cum va fi viața planetei pentru cel puțin următorii douăzeci de ani. Implicațiile vor fi atât la nivel personal, cât și mondial.

7 MARTIE: SATURN INTRĂ ÎN PEȘTI

Saturn vrea maturizare și organizare. Semnul Peștilor nu le are deloc. Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă, practic, o închidere de ciclu sau ultimul ceas. Ce poate să însemne acest tranzit? Putem vorbi despre ultimul ceas al omenirii. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, ne vom da seama că am exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile zilnice. Se impun schimbări serioase în ceea ce privește legătura cu mediul, natura și sufletul. 

Vezi și: Poziţia lui Saturn în harta natală dezvăluie LECŢIA pe care trebuie să o înveţi în această viaţă

23 MARTIE: PLUTO INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Deocamdată pentru o scurtă perioadă. Adică până pe 11 iunie. Vom avea un teaser la adevăratul tranzit. Pluto reprezintă controlul și schimbările radicale, iar Vărsătorul se referă la viitor și tehnologie. Deci vom începe să conștientizăm că tehnologia este adânc îndrădăcinată și că dependeța noastră de ea nu mai poate fi negată. Teme precum libertatea personală, drepturile egale și comunitatea vor fi la ordinea zilei. 

Vezi și: Tranzitul lui Pluto peste Soarele și Luna din harta natală

16 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN TAUR

Planeta abundenței intră în semnul care adoră cel mai mult resursele concrete. Pe plan personal, vom fi preocupați de a ne crește veniturile, dar și de a economisi. Pe plan mondial, acest tranzit ne va obliga să găsim alte surse de energie, să ne schimbăm sistemul de valori, dar și să ținem mai mult ca niciodată la granițe, la limitele teritoriale. Ne vom întoarce din nou la munca pământului. Agricultura va trebui modernizată. 

Vezi și: Cum se manifestă Jupiter, "Marele Benefic", în astrograma natală

23 IULIE: VENUS ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL LEULUI

Până pe 4 septembrie, relațiile personale vor fi testate. De altfel, vara anului 2023 va fi destul de incendiară din punct de vedere amoros! Venus retrogradă poate (re)aduce oameni în viața noastră care nu sunt neapărat meniți să devină partenerii noștri oficiali, ci mai degrabă să ne învețe de ce anume avem nevoie pentru o relație sănătoasă și autentică. Mulți vor avea de-a face cu o dragoste de-o vară!

Vezi și: Tranzitele lui Venus în 2023

3 OCTOMBRIE: LILITH INTRĂ ÎN FECIOARĂ

Acest tranzit ne va arăta că nimeni nu ne ridică statuie în fața locului de muncă. Mulți vor descoperi că exagerează cu munca și că o fac din cauza unor frici profunde. De asemenea, ipohondria va fi la ordinea zilei. Am putea spune că Lilith în Fecioară ne va învăța să ne ocupăm mai mult de prevenție. 

Îți recomandăm și: Ce îți spun îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie? Mesajul lor pentru luna februarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel