Horoscop 26 aprilie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Află ce mesaje ne aduc astrele!

Până pe 16 mai, Jupiter va fi, în continuare, în semnul Berbecului. Ce se recomandă?

Să te bucuri mai mult de viață. Să ieși de la nafatalină, să îndrăznești și să spargi gheața. Fii mai curajos! Oricare ar fi domeniul în care activezi, lui Jupiter îi Berbec îi place furia, pentru că aceasta te ajută și te împinge înainte. Îi place să cucerească, să aibă și să dețină.

Deci, acolo unde ai Berbec în astrogramă, trebuie să lași deoparte temerile și să încerci. Poate să fie vorba de un sport nou sau un curs nou. Vei vedea că poți să muți munți. Este o șansă bună să o iei de la capăt.

Primul semn din zodiac aduce în discuție energia și mișcarea, așa că până în mai, ar fi bine să te miști cât mai mult, să te plimbi și să faci sport. Furia despre care vorbeam poate să fie canalizată și prin asta. Încearcă să scoți ce este mai bun din ea, să îți cumperi abonament la sală sau să te bucuri de drumeții. Aceste activități sunt încurajate intens.

Beneficiile lui Jupiter în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent

Intrarea lui Jupiter în semnul Taurului ne va pune pe tavă mai multe posibilități. Și ne va învăța că, dacă vrem să câștigăm, mai întâi trebuie să investim ceva. Și pe urmă să avem răbdare, să ne învățăm banii să facă pui. 

Mai mult, când te gândești la Marte în Rac, gândește-te la verbul a construi. La fundația unei case. Până pe 20 mai, avem ocazia să construim ceva. Este adevărat că acest tranzit poate veni și cu multe frustrări, pentru că, dacă Marte vrea război, Racul își dorește armonie, liniște, siguranță, cămin, confort, echilibru.

Pentru că Marte intră este într-un semn de apă și nu unul care îi place foarte mult, cel al Racului, această planetă o să ne fiarbă ceva până când o să trecem la treabă.

Pe 29 aprilie, Marte din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. Gândește-te ce ai construit începând cu 30 martie. Este cazul să schimbi puțin, să aduci îmbunătățiri, să vezi din altă perspectivă fundația proiectului. 

Poate vrei să citești și: Cele PATRU ZODII care au "pile" la astre în luna mai!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel