Horoscop 25 septembrie 2023. Trigon Mercur-Jupiter. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic. Săptămâna începe cu un trigon Mercur-Jupiter. 

Pe 25 septembrie avem un trigon între Mercur din Fecioară și Jupiter din Taur. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, nu avem cum să nu vă recomandăm să vă faceți strategii pe plan financiar. Mercur a mai făcut acest aspect și când era retrograd, mai exact pe 10 august. Deci ați putea relua unele idei apărute atunci pentru a le materializa sau pentru a le comunica. Acum aveți mai mult curaj. 

Nu uitați că Jupiter în Taur vorbește despre câștig, productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Ori, când avem un aspect armonios, între cele două planete, trebuie neapărat să ne materializăm gândurile. 

În plus, dacă aveți chestiuni administrative restante, astăzi le veți putea rezolva cu mai multă ușurință. Deși până acum vi s-a părut imposibil, ei bine, se va putea de data aceasta!

Mercur mai petrece o perioadă în semnul Fecioarei. Va sta aici până pe 5 octombrie. 

Să ne amintim că în astrologie, orice tranzit este și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, acest arhetip ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

Ne punem următoarele întrebări: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Da, Mercur în semnul Fecioarei dorește să scape de tot ceea ce i se pare inutil, dar și de tot ce nu merge bine. Vrea mereu să găsească o bubă, o hibă. De fapt, are un ochi extrem de critic. Acest lucru poate fi bun, pe de o parte, fiindcă avem nevoie mereu de claritate, ca să găsim necunoscuta, pe de altă parte, vedem orice este rău la cei din jur. Ne sare în ochi orice. Vedem tot ce nu face bine celălalt. Devenim mai tensionați, critici. Dar și alții devin critici cu noi.

Am intrat în Sezonul Balanței! Află ce aduce acesta pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel