Horoscop 23 martie 2023. Pluto intră în Vărsător. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei – VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Pluto va pătrunde azi în semnul Vărsătorului!

Pe 23 martie avem unul dintre cele mai răsunătoare tranzite din 2023: cel al lui Pluto în Vărsător! Da, este un eveniment revoluționar!

O să aibă loc ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în Capricorn, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului Daniela Simulescu.

La nivel personal, cei care la primul grad au planete personale, precum Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte, vor resimți clar acest aspect astrologic. Cu planeta Saturn sau "Lordul Karmei" mai poți negocia, cu Pluto nu există cale de întors. Te poate transforma complet.

Astrologul Daniela Simulescu ne îndeamnă să ne gândim cu toții cât de mult înseamnă pentru noi drepturile egale, mai ales între minorități. Acest tranzit nu mai vrea să ne lăsăm controlați de instituțiile mari, precum corporațiile. Vrea, în schimb, o liberalizare, o deschidere.

Pluto în Vărsător ne poate aduce crize și manipulări, ca să ne trezim. Va schimba mult viitorul nostru personal, dar și medicina. O să aducă soluții inovatoare la boli la care nu ne-am fi gândit niciodată, dar și medicamente și tratamente mult mai simpliste.

Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile.

Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

Pe 25 martie, Marte intră în sfârșit în semnul Racului. Scăpăm de semnul contaminat al retrogradării, cel al Gemenilor. Planeta acțiunii se va muta în Rac, un semn cardinal, dornic de a construi o bază și o fundație. Și de a stabili unele rădăcini.

Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată. Deoarece intră într-un semn de apă și nu neapărat unul care îi este pe plac, Marte o să ne facă să fierbem mult si bine până când o să trecem la treabă. De fapt, intrarea lui Marte în Rac va aduce multă procrastinare și evitare.

Îți recomandăm să citești și: Horoscop APRILIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel