Horoscop 23 mai 2023. Careu Marte-Jupiter. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Azi, avem un careu între Marte din Leu și Jupiter din Taur. 

Pe 23 mai, avem un careu între Marte din Leu și Jupiter din Taur.

Careul este un aspect negativ în astrologie. Poartă și numele de cuadratură și este un aspect care se formează atunci când două planete se află la o distanță de 90 de grade una față de cealaltă.

De ce careul sau cuadratura sunt văzute ca un aspect negativ? Cuadraturile sau careul indică, în cea mai mare majoritate, tensiune sau probleme care trebuie să fie depășite, dar și schimbări radicale ce pot avea loc. Ne pot da uneori planurile peste cap.

Totuși, nu trebuie să privești careul ca pe ceva fatalist. Prezența unor cuadraturi în harta natală nu are menirea să ne sperie sau să ne facă să credem că suntem în pericol, ori că nu avem noroc. Careul poate fi văzut și ca un aspect benefic, dacă înțelegem că poate contribui la evoluția noastră personală.

Marte din Leu vrea explozie, dramatism, acțiune pură. Jupiter din Taur vrea stabilitate, pragmatism și siguranță. Și uite așa, cele două planete vor încerca să se înțeleagă, dar careul provoacă de fapt multe frustrări, tensiuni interioare și bineînțeles ciocniri de forțe. Ca să nu mai spunem de un posibil exces de zel. Pentru cei mai timizi, acest aspect este minunat pentru că oferă îndrăzneală, dar pentru cei deja agitați poate fi prea mult. 

Pe 26 mai, Venus din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. Un aspect care îmbină în mod plăcut romantismul cu nevoia de schimbare. Cei care vreți să aduceți un plus de prospețime în cadrul relației afective puteți profita din plin de acesta. Este nevoie de spontaneitate și creativitate. 

Pe 27 mai, avem o conjuncție între Jupiter și Nodul Nord din semnul Taurului. Este ca și cum Jupiter îi oferă binecuvântarea Nodului Nord înainte de schimbarea de pe 12 iulie. De altfel putem interpreta acest aspect și prin prisma Nodului Sud din Scorpion. V-aș invita să vă gândiți la ultimele crize și schimbări financiare, atât pe plan mondial, dar și pe cel personal, mai ales începând din februarie 2022 și până acum. Cu siguranță, au fost numeroase situații memorabile. 

Îți recomandăm să citești și: Horoscop IUNIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel