Horoscop 23 februarie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Iată previziunile pentru fiecare zodie!

Mai sunt doar câteva zile din această lună. Iar martie va fi plină de aspecte promițătoare din punct de vedere astrologic. Ce merită amintit? Desigur, vorbim despre tranzitul lui Saturn în Pești, dar și a lui Pluto în Vărsător. Așa că vom scăpa de letargia resimțită în ultima vreme. Cu timpul, aceste tranzite se vor simți și în viața personală a fiecăruia dintre noi. Și vom fi capabili să facem distincția dintre real și imaginar. Saturn nu ne dă voie să evadăm, iar Pluto ne va demonstra că filmele SF devin realitate.

Pe 3 martie, Mercur intră în Pești. Atât la nivel mondial cât și la nivel individual, tranzitul lui Mercur în Pești ne va face să înotăm în ape tulburi deoarece Mercur ține de comunicare, de procese mentale, de zona logică, de gândurile pe care le avem.  

Intrând în semnul Peștilor, Mercur ne va conduce către visare, confuzie, haos. Desigur, acesta va aduce un plus celor care lucrează în zone unde instrumentele țin de imaginație, inspirație și creativitate, însă fiți atenți, se poate deschide în fața noastră un univers nebulos, fantasmagoric.

Mercur nu se simte bine în Pești deoarece vine cu informații contradictorii. Azi poți avea o convingere, iar mâine alta. Vom lega ideile de prea multă emoție, rezultatul fiind lipsa logicii.

Pe 7 martie, Saturn intră în Pești/Lună Plină în Fecioară. Tranzitul planetei limitelor în ultimul semn al zodiacului ne va obliga să vedem ce este real și ce este în imaginația noastră. Teoretic, arhetipul Peștilor nu are limite, iar planeta Saturn nu cunoaște toleranța.

Cu Saturn în Pești, însă, va trebui să găsim un mijloc de negociere între acestea și ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Cei mai testați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Cu Luna Plină în Fecioară şi Soarele în Peşti, vorbim de o axă a vindecării, de o axă a suferinţei, o axă a dezinformării şi o axă a tot ce înseamnă profesional, sacrificiu, compasiune. O zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un domeniu în care activezi. Dar nu va fi deloc ușor! 

Pe 23 martie, Pluto intră în Vărsător. Un alt eveniment istoric din punct de vedere astrologic! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă.

Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

Citește și: Horoscop MARTIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel