Horoscop 22 septembrie 2023. Finalul sezonului Fecioarei. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Soarele petrece ultima zi în semnul Fecioarei. 

Am intrat în ultima zi a sezonului Fecioarei. Mâine vom avea Echinocțiul de toamnă. Adică, de mâine, Soarele va intra în Balanță. 

Între 23 septembrie-23 octombrie, suntem invitați să începem să ne echilibrăm punctele forte cu provocările noastre. Dorințele noastre de autonomie cu dorința noastră de conectare. Nevoia noastră de stabilitate cu nevoia noastră de aventură. Fiecare dintre noi are dorințe concurente și contradictorii, iar sezonul Balanței vrea ca noi să ieșim din blocaj și să găsim - ai ghicit - echilibru. 

Sezonul Balanței prezintă intrarea Soarelui în acest semn și dorința noastră de echilibru, însă și o oarecare doză de ezitare, mai ales având în vedere faptul că Balanța dorește să evite orice înfruntare pentru a menține pacea. 

Horoscop 2023 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac: Un Octombrie de Redescoperire și Transformare

Sezonul Balanței este cel care creează poduri, punți, căi de legătură între noi și ceilalți. În următoarea lună vom fi atenți la nevoile și dorințele interlocutorilor. Vom încerca să apelăm cât se poate de des la pace, la armonie și dreptate. De asemenea, vom fi mai dornici să participăm la evenimente: familiale, culturale/artistice sau profesionale. Preocuparea pentru situațiile de tipul win-win va scoate tot ce este mai bun din noi. Și să nu uităm că Sezonul Balanței este potrivit și pentru a scoate tot ce este mai bun în garderoba noastră. Sau de ce nu? Să o îmbunătățim, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac, dar această energie ușor ezitantă ar trebui pusă în culorile potrivite pentru a înțelege mai exact de ce are nevoie de oglindire pentru a se simți bine, de ce trebuie să aștepte mereu validarea în glasurile celorlalți?Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. 

Până pe 12 octombrie, Soarele va împărți același semn și cu Marte, planeta acțiunii și a curajului. Deci vom investi energia și toată puterea noastră pentru armonizare și pace. Iar pe 14 octombrie vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Balanță. Deci acest sezon al Balanței va fi unul special. 

Vezi și Horoscop 2023 Octombrie Zodii: Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel