Horoscop 2025 Săgetător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Previziuni astrale 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune ce aduce anul următor pentru nativii Săgetător și cei cu Ascendent în Săgetător!

Astrosens.ro împlinește trei ani! Cu această ocazie, avem un cadou pentru voi: previziunile anului 2025. De trei ani, ne bucurăm împreună de ceea ce ne aduc astrele. Chiar dacă uneori ne supără, mereu avem ceva de învățat. Suntem recunoscătoare că sunteți alături de noi și vă invităm să celebrăm această aniversare împreună!

Horoscop 2025 Săgetător/Ascendent în Săgetător

Până pe 10 iunie 2025, Jupiter este în casa a șaptea. Pe plan relațional, beneficiezi de foarte multe oportunități.

La anul, pe 25 martie, Saturn intră în casa a cincea. După care, pe 30 martie, va intra Neptun. Daniela Simulescu consideră că 2025 este bun din punct de vedere personal. Nu vei trăi chiar o poveste de Hollywood, dar primești mai multe oportunități.

Poți găsi o persoană bună cu care să faci casă sau poți ieși dintr-o relație care nu îți priește. Dacă îți dorești un copil, anul 2025 poate fi definitoriu. Poate până acum ai avut probleme la acest capitol. Anul următor poți găsi tratamente sau metode. Cu Jupiter în casa a șaptea și cu Saturn și Neptun în a cincea, vine un moment în care spui „Nu o să am niciodată mulți bani. Copilul necesită foarte multe resurse, dar cât să mai stau după el?” Saturn îți amintește că trece timpul și trebuie să lași cariera și ce vrei tu să mai faci. Decide-te și vezi ce este de făcut. Așadar, 2025 are mai multe vești pentru tine în plan personal.

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Între 7 iulie și 8 noiembrie, Uranus se duce și el în casa a șaptea a relațiilor. Poți găsi un partener unde nu te-ai fi gândit sau se pot rupe anumite relații la care nu te-ai fi așteptat. Dar asta se va întâmpla ca să ți le găsești pe cele potrivite pentru tine.

În toamnă, Saturn și Neptun se întorc în casa a patra. Din punctul de vedere al astrologului, va trebui să te gândești dacă îți priește acolo unde locuiești. Poți reflecta asupra faptului dacă ai nevoie de o altă casă sau un alt mediu.

Dar anul 2024 nu s-a încheiat! Iată la ce te mai poți aștepta!

După cum ți-am menționat deja, Jupiter se află în casa a șaptea până în iunie 2025. Dacă nu ai o relație, ai ocazia să întâlnești persoane de care să îi placă. Însă dacă ai un partener de ceva timp, astrele îți recomandă să duci relația la următorul nivel sau să faceți planuri serioase. Iar cei care așteaptă de ceva vreme momentul potrivit pentru a ieși dintr-o relație disfuncțională, vor primi curaj. Jupiter se va afla și într-un careu cu Saturn. Îți punem în vedere că totul va avea viteza unui melc. Prin urmare, o să treci prin niște provocări din această cauză. Prezența lui Saturn retrograd în casa a patra, între 29 iunie și 15 noiembrie, te ajută să îți construiești o fundație solidă. Însă poate aduce și probleme cu unii membri ai familiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

2025. An revoluționar pentru Berbec și Gemeni

Putem spune că două zodii nu se vor plictisi deloc în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel