Horoscop 2025 Rac
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop anual 2025. Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, aduce informații importante pentru nativii născuți în acest semn de apă.

ASTROSENS se pregătește să sărbătorească trei ani de activitate și suntem extrem de încântați de acest moment! Cu ocazia aniversării, îți oferim horoscopul pentru anul viitor, atât pentru fiecare zodie, cât și pentru ascendent, așa cum te-am obișnuit în fiecare an.

Horoscop 2025 Rac/Ascendent în Rac

Momentan nu putem să vă spunem că această perioadă îți convine, pentru că Jupiter se află în Casa a douăsprezecea. Cei dragi trec prin probleme, trebuie să fii alături de ei, parcă nici ție nu îți ies apele așa cum te-ai fi gândit sau trebuie să te ocupi și tu de niște chestiuni legate de sănătate. Iar Jupiter mai rămâne în această casă până în luna iunie a anului 2025. 

Totuși, ce este de reținut? Anul viitor, Jupiter o să intre în semnul tău! Și îți poate aduce un val de tinerețe, de tinerețe, de entuziasm, așa cum nu ai mai avut de foarte multă vreme. 

Mai mult decât atât, în Casa a zecea a carierei și a statutului vor intra Saturn și Neptun. Saturn va poposi acolo pe 25 martie, iar Neptun pe 30 martie. Aceste două tranzite, plus Jupiter în Casa întâi, te fac să iei decizii șocante pe plan profesional. Mulți dintre Raci își vor da seama că este momentul să iasă la pensie, deși poate ar mai putea lucra. Sau unii nativi Rac își vor dori mai multă independență, mai multă libertate. Vor să fie pe cont propriu. Poate că unii vor pleca acasă de la părinți sau vor dori să părăsească țara. 

Dacă iei în calcul să pleci din țară, să știi că vei lua această decizie total neașteptat. Dintr-o dată, se întâmplă ceva și cauți bilet, dar iei unul doar dus. Apoi, când Saturn și Neptun se întorc în Casa a noua, poate că îți dai seama ce ai făcut. Dar important este să riști. 

De asemenea, încă de la începutul anului, Marte va fi retrograd în semnul tău. Așadar, încă din primele zile ale lui 2025, să știi că nimic nu o să îți convină. Totul este agitat, frustrant, dar și contratimp. Simți că trece timpul repede și tu nu faci nimic. 

În schimb, poți să privești lucrurile altfel. Toate aceste tranzite te vor ajuta să capeți mai multă reziliență, încă de la început de an. Iar apoi, de pe 10 iunie 2025, când Jupiter va intra în semnul tău, o să ai putere, curaj, oportunități, dar și resurse să faci un pas înainte. Să ieși de undeva de unde nu îți convine sau pur și simplu să înveți să te bucuri de viață. 

Ai ocazia că anul viitor să vezi jumătatea plină a paharului. Să știi că gratitudinea este extrem de importantă pentru tine anul care vine. Cu cât vei deschide ochii și vei vedea mai bine și ceea ce se întâmplă bun în viața ta, cu atât vei primi mai multe oportunități de la astre. 

Dacă nu te ocupi de sănătate acum și dacă nu te vei axa pe prevenție, intrarea lui Jupiter în semnul tău va amplifica și ceea ce nu este bun în viața ta. 

Jupiter te poate scoate din relațiile nepotrivite, te ajută să studiezi. Daca înveți ceva, dacă o să călătorești sau dacă îți vei extinde mintea, Marele Benefic îți va aduce destul de multe lucruri bune. Indiferent de vârsta pe care o ai. 

Vezi și: Horoscop 2025 Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

2025. An revoluționar pentru Berbec și Gemeni

Putem spune că două zodii nu se vor plictisi deloc în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel