Horoscop 2025 Pești
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Previziuni astrale 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune ce aduce anul următor pentru nativii Pești și cei cu Ascendent în Pești!

Astrosens.ro împlinește trei ani! Cu această ocazie, avem un cadou pentru voi: previziunile anului 2025. De trei ani, ne bucurăm împreună de ceea ce ne aduc astrele. Chiar dacă uneori ne supără, mereu avem ceva de învățat. Suntem recunoscătoare că sunteți alături de noi și vă invităm să celebrăm această aniversare împreună!

Horoscop 2025 Pești/Ascendent în Pești

Începem cu vești bune. În 2025, ai parte de un respiro. De pe 25 martie până pe 1 septembrie, Saturn iese din semnul tău. De pe 30 martie până pe 22 octombrie, Neptun iese din semnul tău. În această perioadă ai timp să respiri, să te reglezi și să îți dai seama ce s-a întâmplat în ultimii doi ani cu viața ta. 

Ai un moment în care să îți dai seama cine ești, ce ești și ce ai. Aceste ieșiri ale lui Saturn și Neptun din semnul tău, te ajută să ai mai mult liber albitru. Când e Saturn în semnul tău, există multe limitări. Iar cu Neptun este foarte multă confuzie. Între septembrie și octombrie, nu le mai ai. Deci nu vei mai putea da vina pe astre.Trebuie să conștientizezi progresul pe care l-ai avut în ultimii ani. Câteodată progresul nu vine în momente frumoase, ci prin provocări legate de sănătate sau de oamenii dragi din familie. Poate că ai luat o decizie importantă și aceasta nu a mers. Este esențial să îți aduci aminte ce s-a întâmplat din 2023.

Totodată, până când Saturn și Neptun vor ieși din semnul tău, Daniela Simulescu te sfătuiește să îți refaci strategia financiară. Pentru o scurtă perioadă, acestea se vor duce în casa a doua, cea a banilor. Vei fi luat prin surprindere. Poate apărea o cheltuială mare. Dacă nu ai un buget pregătit, o să te confrunți cu foarte mult stres.

Cât Saturn mai este în semnul tău, nu neglija sănătatea. Chiar dacă ai 20 de ani și consideri că nu are cum să ți se întâmple ție, Saturn nu ține cont. Va trebuie să ai grijă ce mănânci, cât dormi, ce tratament iei și să te ocupi de prevenție. 

PATRU zodii oropsite până la finalul anului. Astrele nu sunt de partea voastră!

Până în iunie, Jupiter va rămâne în casa patra. Te muți, revii, îți dorești să cumperi o casă. Din punctul de vedere al astrologului, ești bine aspectat pe planul imobiliar. După care, Jupiter se va duce în casa a cincea, cea a iubirii, creativității și oarecum a succesului. 

Dar trebuie să ai grijă la un aspect. Venus va fi retrogradă în semnul tău. Unde pe la sfârșitul lui martie, pot apărea momente în care nu te mai regăsești în relația în care ești. În plus, poate să reapară cineva în viața ta. Greșelile pe care le faci la începutul anului pe plan amoros, se pot amplifica și mai mult în a doua parte a anului. 

În primăvară, nu lua decizii pripite și nu te lăsa păcălit de imagini minunate ale oamenilor. Cel mai bine, așteaptă până în iunie. Din vară, vei avea mai multe oportunități. Chiar și Cupidon va fi de partea ta. În acea perioadă, poți face un copil. Dacă nu îți dorești, este suficient să naști un proiect sau să crești o idee. 

Dar anul 2024 încă nu s-a terminat! Iată ce îți mai aduce!

Pânp pe 15 noiembrie, Saturn este retrograd în semnul tău. Când îți este lumea mai dragă, vor apărea evenimente care te vor responsabiliza. Astfel îți vei cunoaște limitele și vei învăța reziliența. Lucrurile nu se vor desfășura la viteza dorită de tine, dar va fi cea firească. Saturn vrea să fii mai atent cu propriul organism. Ai în vedere prevenția și îngrijirea. Cei mai tineri se vor simți mai ursuzi, iar cei mai în vârstă vor întineri. Cu Jupiter în casa a patra, pot apărea evenimente solicitante în familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

2025. An revoluționar pentru Berbec și Gemeni

Putem spune că două zodii nu se vor plictisi deloc în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel