Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Horoscop. Iată ce aduce anul 2025 pentru fiecare zodie!

Anul 2025 ne promite mai multe surprize din punct de vedere astrologic! Laitmotivul va fi primul pas. De ce? Pentru că Saturn, Neptun și Uranus vor petrece pentru scurt timp în alte semne, unele menite să ne aducă prospețime și schimbare. Saturn și Neptun vor tranzita Berbecul, iar Uranus se va duce în Gemeni. Și chiar dacă vor sta puțin în aceste semne, va fi de ajuns pentru întreaga omenire să caute altceva. Să refacă unele granițe. 

2025 va avea parte de retrogradări din partea lui Venus și a lui Marte. Iar Nodurile Lunare se vor muta pe axa Fecioară-Pești. 

Horoscop 2025 Berbec/Ascendent în Berbec

Pe 25 martie, Saturn intră în semnul tău și va rămâne acolo până pe 1 septembrie. Această perioadă îți oferă ocazia de a te maturiza. Totuși, trebuie să ținem cont că Saturn nu se află în semnul său favorit, Berbecul, deoarece cere multă seriozitate și răbdare – exact calitățile la care tu ai dificultăți. Prin urmare, este important să fii conștient că în acest interval vor avea loc schimbări semnificative în viața ta. Va fi necesar să iei decizii importante, atât în ceea ce privește familia, cât și alte aspecte ale vieții tale.

Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Horoscop 2025 Taur/Ascendent în Taur

Jupiter va intra în Casa a treia pe 10 iunie și îți va oferi un sprijin considerabil. Acesta te va ajuta să câștigi mai mulți bani folosindu-i pe cei pe care i-ai acumulat până atunci. De asemenea, vei avea ocazia să înveți lucruri noi legate de gestionarea veniturilor tale. Dacă îți dorești să începi o nouă facultate, să urmezi un alt curs sau să te înscrii la o școală, acest moment va fi ideal. Din vara anului viitor, astrele te vor susține puternic. Sau poate vei avea dorința de a te muta în străinătate!

Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Horoscop 2025 Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până în 2025, vei beneficia de influența lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău. Au existat și momente pozitive, nu poți nega asta, însă prezența lui Saturn în Casa a zecea a adus și multe provocări și teste, în special în sfera profesională sau legate de statutul tău socio-profesional. Începând cu iunie 2025, Jupiter se va muta în Casa a doua, ceea ce va marca o perioadă în care vei culege roadele eforturilor tale și vei avea acces la noi oportunități, în special din punct de vedere financiar.

Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Horoscop 2025 Rac/Ascendent în Rac

Încă din primele zile ale lui 2025, vei simți că nimic nu te mulțumește. Totul va fi agitat, frustrant și contra cronometru, iar senzația că timpul trece prea repede fără să realizezi ceva te va copleși. Totuși, poți aborda lucrurile diferit. Aceste tranzite te vor ajuta să-ți dezvolți reziliența încă de la începutul anului. Apoi, începând cu 10 iunie 2025, când Jupiter va intra în semnul tău, vei avea forța, curajul, oportunitățile și resursele necesare pentru a face un pas înainte. 

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Horoscop 2025 Leu/Ascendent în Leu

Ca nativ al acestei zodii, trebuie să depui toate eforturile până în iunie anul viitor. Și nu oricum, ci cu determinare maximă. Orice oportunitate care îți iese în cale trebuie să o valorifici imediat, chiar dacă pare de scurtă durată. Nu contează cât va dura. În plus, te încurajăm să te alături oricărei noi comunități în care ai ocazia să intri. Merită să explorezi, să vezi ce se întâmplă și să cunoști cât mai multe persoane noi.

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Horoscop 2025 Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter va rămâne în Casa a zecea, care guvernează cariera și statutul, până în luna iunie 2025. Astrologul te îndeamnă să depui toate eforturile pentru a produce o schimbare semnificativă pe plan profesional în acest interval. Din iunie, Jupiter va intra în Casa a unsprezecea, moment în care vei începe să culegi roadele muncii tale din ultimii ani. Jupiter în această poziție sugerează că ai reușit să obții un loc de muncă, un statut sau un rol într-un domeniu care te pasionează. Totuși, acum este momentul să îți schimbi perspectiva asupra vieții și să acorzi mai multă atenție aspectelor sociale și personale.

Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Horoscop 2025 Balanță/Ascendent în Balanță

Vor avea loc două retrogradări foarte importante pentru tine. Chiar de la 1 ianuarie, Marte este retrograd în casa carierei. Este posibil să îți refaci strategia pe plan profesional. Poți avea niște conflicte cu șefii sau apare un moment în care îți dai seama că ai niște limite. Când anul începe cu Marte retrograd în casa a zecea, celelalte luni vor fi mai tensionate. Acesta își dorește să te scoată din zona de confort. Vorbim și despre retrogradarea lui Venus, guvernatoarea ta. Îți afectează atât zona profesională, cât și pe cea relațională. Va trebui să fii atent la persoanele cu care te asociezi.

Youtube video image

Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Horoscop 2025 Scorpion/Ascendent în Scorpion

Uranus se va duce în casa a opta. Îți va oferi spațiu și te eliberează în zona relațională. Posibil să te fi confruntat cu multă instabilitate. Uranus te va sprijini enorm. De exemplu, poate ești într-o relație din care îți dorești să ieși. Când acesta va părăsi casa a șaptea, situația se stabilizează și primești mai multă claritate. Anul 2025 te va face să simți că meriți mai mult. Saturn și Neptun vor tranzita casa a șasea. Din punct de vedere profesional, o să îți dai seama că nu te mai poți epuiza.Va trebui să înveți cum să fii mai oportunist.

Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Horoscop 2025 Săgetător/Ascendent în Săgetător

Până în iunie 2025, Jupiter tranzitează casa a șaptea. Din punct de vedere relațional, îți aduce foarte multe oportunități. Pe 25 martie, Saturn va intra în casa a cincea. Iar pe 30 martie, îi se va alătura și Neptun. Anul următor este benefic din punct de vedere personal, o să ai multe oportunități. Ai ocazia să ieși dintr-o relație care nu îți face bine sau să începi o relație serioasă. Dacă îți dorești un copil, va apărea un moment definitoriu, chiar dacă poate ai avut probleme la acest capitol. Găsești tratamentele sau metodele potrivite. Saturn îți amintește de trecerea timpului, ceea ce înseamnă că trebuie să pui cariera deoparte și să decizi ceea ce vrei să faci.

Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Horoscop 2025 Capricorn/Ascendent în Capricorn

Anul 2025 vorbește despre mai multă muncă. Jupiter se va afla în casa a șasea până în iunie. Îți va aduc multe proiecte, responsabilități și sarcini. Dar acestea nu vor apărea doar la serviciu, ci și când vorbim despre gospodărie sau relațiile administrative. Stresul este inevitabil, dar depinde cum reușești să îl gestionezi. Cu următorul careu dintre Jupiter și Saturn, îți vei da seama care îți sunt limitele. Nu uita că dacă muncești, trebuie și să îți iasă ceva. Cu Jupiter în casa a șasea, nu neglija sănătatea.

Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Horoscop 2025 Vărsător/Ascendent în Vărsător

Înainte de a începe cu previziunile pentru 2025, trebuie să îți amintim ceva important. Anul acesta, în noiembrie, Pluto va reveni în semnul tău, unde va rămâne până în 2044. Acesta are darul de a transforma orice domeniu. Pluto este precum un laser. Găsește în viața ta un loc putred și îl elimină. La anul, te poți trezi fără anumiți prieteni, îți dai seama că nu te mai poți ocupa de anumite obiceiuri sau că nu mai evoluezi la locul de muncă. Să știi că toate aceste aspecte sunt de bun augur. Nu te speria sau enerva. Mai trebuie să știi că Pluto este supărăcios când avem impresia că suntem nelimitați din punctul de vedere al sănătății.

Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Horoscop 2025 Pești/Ascendent în Pești

Anul 2025 îți aduce un moment de respiro. Pentru câteva luni, Saturn și Neptun vor ieși din semnul tău. În această perioadă, vei avea ocazia să te reglezi și să îți dai seama ce s-a întâmplat cu viața ta în ultimii doi ani. Aceste ieșiri te vor ajuta să ai mai mult liber arbitru. Este necesar să îți dai seama de progresul pe care l-ai avut în ultimii ani. Probabil că evoluția nu a venit prin momente frumoase, ci prin provocări legate de sănătate sau de familie. Până când Saturn și Neptun îți vor părăsi semnul, este important să îți refaci strategia financiară. Pentru o scurtă perioadă, acestea se vor duce în casa a doua și vei fi luat prin surprindere.

Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

2025. An revoluționar pentru Berbec și Gemeni

Putem spune că două zodii nu se vor plictisi deloc în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel