Horoscop 2024 Taur. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Taur și cum va fi influențată această zodie.

Previziuni 2024 pentru Taur/Ascendent în Taur

În anul 2024, cuvântul cheie pentru tine este ”reinventarea”. Pe 21 aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus va avea loc în semnul tău. 

Jupiter este planeta oportunităților, beneficiilor, expansiunii, dar și a excesului de zel. Uranus este planeta neașteptatului, surprizelor noncoformismului și independenței. Tu cauți lucrurile stabile, liniștite și predictibile.

Când Jupiter se întâlnește cu Uranus, totul ia o întorsătură serioasă. Ca această conjuncție să fie pe placul tău, trebuie să fii deschis schimbării. Uranus pentru tine este precum un uragan. Jupiter se află în Taur, ceea ce este un lucru bun deoarece te sprijină. Astrologul îți recomandă ca încă de la începutul noului an, să faci tot posibilul să te reinvetezi în anumite aspecte.

Conjuncția Jupiter-Uranus se petrece în casa întâi, care ține de identitatea personală, de sănătate, partea fizică, dar și de cum ne percep ceilalți. Cel mai bine ar fi să încerci să faci orice tip de schimbare, fie una a aspectului fizic, a locului de muncă sau să pui punct unei relații care nu mai merge.

Un astfel de eveniment astrologic, îți poate lua și mințile. De exemplu, poate accentua criza vârstei mijlocii. Ai grijă de tine și de cei dragi. Ferește-te de activități cu impact negativ.

Uranus are darul de a produce și multe dezechilibre în ceea ce privește sănătatea fizică. Nu te baza pe ideea că ție nu are cum să ți se întâmple ceva deoarece e mai mult decât posibil să te înșeli.

Pentru tine, una dintre lecțiile cele mai importante ale lui 2024 este să te lași purtat de viață. Saturn va rămâne în casa a 11-a, și va retrograda în perioada 21 iunie-15 noiembrie. Vei avea parte de schimbări în ceea ce privește principiile și valorile, dar și din punct de vedere profesional. Trebuie să-ți propui să te adaptezi situațiilor. Nu totul se va întâmpla așa cum îți dorești.

Dacă te opui schimbării, vei avea de suferit. Este necesar să nu rămâi în trecut pentru că nu te scoate nimeni de acolo. 

Pe 26 mai, Jupiter iese din semnul tău și se duce în casa a 2-a, cea a banilor. Aduce venituri, bani, posibilități, monetizare, dar și nenumărate cheltuieli. Chiar dacă vei beneficia de niște bani în plus, nu te baza pe ei deoarece pot apărea evenimente unde îi vei consuma. Nu lua împrumuturi prea mari și nici nu oferi altora prea mult.

Va fi un an important pentru negocieri. Ai cale liberă spre ceea ce îți dorești.

Citește și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile.

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în Vărsător, în casa a 10-a, cea a carierei. Va ieși de acolo pe 1 septembrie și se va duce definitiv pe 20 noiembrie tot în casa carierei, aproximativ 20 de ani. Perspectiva profesională va suferi cele mai mari schimbări. O să treci dintr-un domeniu în altul. Nu o să-ți mai găsești rolul și nu te vai mai înțelege bine cu autoritățile din viața ta.

Pe 7 decembrie, Marte retrogradează în casa a 4-a. O să trebuiască să-ți schimbi locuința. Tranzitul lui Marte retrograd provoacă scandaluri în familie. Poate veni cu agresivitate fizică sau emoțională.

Marte la tine este guvernator de casa a 7-a. Îți vei ridica problema, dacă continui relația actuală. Pot apărea separări.

Într-o imagine de ansamblu, anul 2024 te ajută să te valorifici mai mult. Încearcă să-ți depăsești limitele pentru a fi benefic noul an. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel