Horoscop 2024 Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Descoperă care sunt previziunile pentru Scorpion în anul următor!

Fără menajamente, ocolișuri sau cuvinte pompoase. Acestea vor fi previziuni foarte directe. Pentru că și configurația astrologică a primei jumătăți a anului 2024 nu mai are indulgență pentru tine.

Poate astrele ți-au acordat o învoire în ultimele luni din 2023. Dar, acum este vorba de altceva. Cu Jupiter în Casa a șaptea și Saturn în Casa a cincea, nu ai decât câteva scenarii de care trebuie să te ocupi precum un om mare, și nu precum unul care se victimizează permanent.

Jupiter îți poate da nenumărate șanse pe plan relațional, însă Saturn îți cere să nu te mai joci de-a dragostea. Ci să îți dai seama că trece timpul și că nu mai poți continua astfel. Dacă ești într-o relație de ceva timp, este cazul să treci la alt nivel. Ține cont de compatibilitate, nu de atracție!

Dacă ai o relație de mulți ani, te poți gândi la un copil. Și atunci nu vei mai fi tu copil. Iar, dacă ești singur, și simți că vei fi fericit doar într-o relație, astrele te invită să te mai gândești. Adică, nu se va lega nimic până când nu vei descoperi că fericirea ta depinde doar de tine. 

Să repetăm: oficializarea unei relații, un copil, o casă. De fapt, ideea de familie este cea mai importantă. Nu te mai gândi la bani, la ce zic alții, la traumele din trecut. Apreciază ce ai acum și aici!

Conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie va fi precum o schimbare de destin! Bruscă, neașteptată și revoluționară! Mai ales în ceea ce privește zona partenerială. Pentru mulți dintre voi, această dată poate deveni memorabilă. 

După 26 mai, când Jupiter intră în Casa a opta, preocuparea principală va fi siguranța financiară. Poți obține o finanțare, vei avea acces la resursele partenerului, vei dori să faci o investiție. O afacere. Un proiect. 

La final de 2024, mai exact din 7 decembrie, Marte, guvernatorul tău, va fi retrograd în casa carierei. Dar testele în acest sector vor începe încă din noiembrie. Chiar dacă obiectivul tău principal va fi bunăstarea familiei, nu uita totuși și de proiectele de la serviciu. S-ar putea să ai chiar o surpriză plăcută!

Ai în vedere și următorul articol: Horoscop 2024 Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel