Horoscop 2024 Scorpion. Daniela Simulescu aduce noi previziuni astrologice - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Scorpion și cum va fi influențată această zodie.

Previziuni 2024 pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

În 2023, Venus a fost retrogradă între 23 iulie și 4 septembrie. Inițial, a retrogradat în casa a 10-a, generând o serie de întrebări și incertitudini în ceea ce privește cariera ta. Fiind guvernatoarea casei a 7-a, probabil că a adus schimbări semnificative și în sfera relațiilor tale.

Din luna mai, Jupiter este în casa a 7-a (a relațiilor) și va continua să se afle acolo până la sfârșitul primăverii din 2024. Pe 21 aprilie, va forma o conjuncție cu Uranus. Există șansa să întâlnești pe cineva neașteptat, să divorțezi sau chiar să te căsătorești.

E important să fii deschis la oportunități, dar să ții cont că Uranus poate fi imprevizibil. Există posibilitatea să aducă în viața ta persoane surprinzătoare, nonconformiste, care te vor elibera de gelozie și posesivitate. Poate fi momentul să privești diferit ideea de relație la distanță, dacă anterior nu ai acceptat.

Conjuncția Jupiter-Uranus vine să provoace independența de care ai nevoie. Poate fi un moment excelent să investești în relația cu tine însuți.

La începutul acestui an, pe 7 martie, Saturn a intrat în casa a 5-a. Până pe 4 noiembrie, a fost retrograd, revenind apoi în mers direct până în iunie 2024.

Saturn te provoacă să înțelegi că fericirea ta este în mâinile tale. Nu vei găsi împlinirea într-o altă relație dacă nu lucrezi la propria ta stare de bine și dacă tu cauți relații pansament. Tranzitul său prin casa a 5-a te poate face să reflectezi la dorința de a avea copii sau la vindecarea unor aspecte din copilărie.

Relațiile sunt în prim-plan în prima parte a anului, dar este crucial să acționezi pentru propriul bine. Dacă nu ești împlinit, riști să atragi parteneri toxici.

Pentru cei care trec printr-un divorț, situația poate fi dificilă, mai ales pentru copii, care ar putea suferi.

Pe 26 mai, Jupiter va intra în casa a 8-a, asociată cu finanțele partenerului, moștenirile, taxele și intimitatea. Există șansa să descoperi secrete sau să fii expus, așa că ar trebui să fii atent la cine îți împărtășești viața personală. Acest moment poate fi potrivit pentru consolidarea relației tale afective.

Jupiter te poate ajuta să obții finanțare sau să faci investiții pe termen lung. Careul cu Saturn din casa a 5-a te va ajuta să nu te întinzi mai mult decât trebuie.

Anul începe și se termină cu Mercur retrograd în casa a 2-a, asociată banilor. Va fi un an al ajustărilor și cheltuielilor. A doua parte a anului este favorabilă pentru investiții.

Citește și Tranzitul lui Mercur retrograd în Capricorn. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent.

Finalul anului va aduce o perioadă dinamică în cariera ta. Din 4 noiembrie, Marte, guvernatorul tău, va intra în casa a 10-a, generând dorința de putere și schimbare.

Pe 7 decembrie, Marte va retrograda. S-ar putea să fie necesară o decizie importantă în cariera ta. Poți căuta un alt loc de muncă, o altă companie sau un alt domeniu care să îți ofere posibilitatea de a te ocupa și de familie.

Tranzitul lui Saturn prin casa a 5-a te poate face responsabil și pentru o rudă bolnavă.

Astrologul recomandă pentru anul 2024 să evaluezi cât de mult poți duce, atât în relații, cât și în carieră, apoi să faci schimbările și ajustările necesare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

pixel