Horoscop 2024 Săgetător
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Dacă ești zodia Săgetător sau ai ascendent în Săgetător, află ce aduce horoscopul 2024! Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziuni complete.

Anul 2024 începe cu Mercur retrograd în semnul tău. Deci nu prea te vei simți în apele tale. Ești cuprins de o stare de confuzie. Astrele nu îți recomandă rezoluții sau planuri în primele zile din ianuarie. 

Jupiter, care este guvernatorul tău, se află în tranzit prin Casa a șasea până pe 26 mai. Acest tranzit poate fi și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Te poate ajuta să muncești cu drag și spor, să îmbini utilul cu plăcutul, să te înțelegi mai bine cu colegii. Sau să te preocupi de sănătate și vitalitate. Dar, în același timp, vei avea tendința să te implici în mai multe proiecte decât poți duce. Să exagerezi cu orice obicei legat de sănătate. Să te ții ocupat doar pentru a evita unele probleme de acasă.

Iar conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie va fi precum o intervenție divină. Dar, universul are un obicei. Mai întâi trebuia să ia ceva pentru a-ți oferi altceva. Așa că să nu te superi dacă, la serviciu, lucrurile nu mai merg. Poate este cazul să te angajezi în altă parte. Sau să te gândești la un alt domeniu profesional. Și vei fi destul de sprijinit. Chiar dacă laitmotivul primelor luni din 2024 va fi ajustarea, vei face cu siguranță față. 

După 26 mai, Jupiter pășește în Casa a șaptea a relațiilor. Cei singuri au șanse multiple să își găsească partenerul dorit. Cei care sunt într-o relație disfuncțională vor avea șanse de a vindeca ceva sau vor dobândi curajul necesar pentru a divorța. Și nu uita ceva: În 2024, are balta pește! A doua parte a anului va fi plină de evenimente, vei cunoaște tot felul de oameni care îți pot deveni prieteni sau care te pot ajuta în diverse chestiuni importante.

Saturn rămâne pe toată durata anului în Casa a patra. Și s-ar putea să îți ofere unele responsabilități. Unii membri ai familiei trec prin momente mai grele. Apar încurcături, amânări sau limitări, legate de zona imobiliară. Tot ce ține de domestic îți va consuma mult timp. Cumva, va trebui să stabilești ce înseamnă “acasă“ cu adevărat pentru tine. 

În toamnă, Pluto va avea o scurtă revenire în Casa a doua, a resurselor Te vei confrunta cu o serie de transformări radicale în relația ta cu banii.

Îți recomandăm și acest articol: Horoscop 2024 Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel