Horoscop 2024 Rac
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Vrei să afli ce aduce horoscopul anului 2024? Astrologul DC News Daniela Simulescu îți oferă previziunile complete.

2024 va fi anul în care veți învăța formula vitezei, a timpului și a distanței.

Toate aceste variabile vor fi ajustate de la zi la zi, astfel încât să găsiți algoritmul pentru o viață echilibrată. Prima parte a anului va fi pe placul vostru. Indiferent de vârstă, statut sau educație, veți fi foarte sociabili. Întâlniți oameni ca voi, dar și unii diferiți. Intrați în unele comunități, online sau offline, și vă găsiți noi pasiuni.

Ca să nu mai spunem de puzderia de informații noi extrem de utile. Accesul la alte grupuri poate înlesni găsirea unor soluții la probleme, răspunsuri la întrebări legate de treburile gospodărești, sau schimbarea planurilor pentru viitorul apropiat. Veți descoperi cât de importantă este echipa. Oricât de individualiști ați fi, în 2024, veți accepta că vă simțiți bine atunci când luptați cot la cot cu alții.

Conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie se va manifesta precum un uragan în plan social. Unii dintre voi vor resimți acest eveniment precum trecerea de la telefonul fix la cel mobil. De la televizorul alb-negru la cel color. De la internetul prin cablu la wi-fi. Am folosit aceste exemple tocmai pentru a sublinia nevoia inovației în viața voatră.

Dacă o veți căuta, va fi perfect! Pentru că va apărea și se va integra armonios în rutină. Cei care vor să rămână în urmă, vor avea unele surprize mai neplăcute. Mai ales după 26 mai, când Jupiter va intra în casa a douăsprezecea, unde va rămâne până la finalul anului.

Acest tranzit vă va obliga să vă retrageți puțin, să vă exilați, să lăsați și pe alții să strălucească. Veți fi precum regizorii. Jupiter are darul de a amplifica și ce este bun și ce este rău. Ori casa a douăsprezecea vorbește despre retragere, izolare, rugăciune și refacere.

Careul lui Jupiter cu Saturn din casa a noua va declanșa unele procese mentale menite să vă arate că irosiți mult timp în anumite situații, proiecte, relații.

Tensiunile interioare vor atrage decizii dure pe moment, dar total necesare și câștigătoare pe termen lung. Trebuie să vă ocupați de sănătate, a voastră, dar și a celor mai dragi. Fizică, mintală și emoțională. 

Problemele din familie vor fi pretextele potrivite pentru noi locuri de muncă. Sau schimbările din carieră/statutul profesional vor atrage ajustări pe plan familial. 

Deci după cum ziceam la început: timpul, viteza și distanța vor fi obiectivele voastre.

Poți să ai în vedere și: Horoscop 2024 Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel