Horoscop 2024 Leu
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ești zodia Leu sau ai ascendent în Leu? Iată ce aduce horoscopul anului 2024 pentru tine.

Anul 2024 are multe promisiuni pentru tine!

Dar știi cum este: Universul îți dă, dar nu îți bagă și în traistă! Va trebui să înveți să vezi prima dată jumătatea plină a paharului și să nu te victimizezi.

Jupiter, planeta oportunităților, va sta până pe 26 mai în casa carierei, imaginii publice și a autorității. Deci vor fi numeroase șanse pe plan profesional. Ori să îți găsești un nou loc de muncă mai bun, ori să fii avansat, ori să primești un premiu în urma unei reușite.

Conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie poate fi cam revoluționară pentru gusturile tale. Dar are doar un mesaj pentru tine: că dacă nu ieși de la naftalină, vei rămâne învechit și precum o victimă.

Acest eveniment îți poate dezrădăcina multe dintre filozofiile de viață. Zic să nu te sperii. Dacă ai așteptat ceva timp să îți faci propriul proiect, să devii liber profesionist sau să alegi inovația, acesta va fi cel mai potrivit moment! 

După 26 mai și până la finalul anului, Jupiter va tranzita casa a unsprezecea, cea a popularității și a planurilor pentru viitorul apropiat. Am putea spune că abia din a doua jumătate a anului 2024 vei începe să vezi roadele muncii tale.

Astrele îți recomandă să ieși în lume, să intri în noi comunități, să accesezi alte cercuri sociale, să lupți pentru o cauză, să faci voluntariat. Și bineînțeles, să fii mai implicat în viețile prietenilor. Vei fi invitat la multe evenimente marcante ale acestora. O altă veste bună ar fi apariția unor protectori, mentori, oameni influenți care să te inspire și să te motiveze. 

Retrogradarea lui Saturn în casa a opta, între 29 iunie și 15 noiembrie, va avea rolul să te învețe, într-un mod mai serios,  cum să gestionezi resursele altora, cele la comun sau chiar pe ale tale. Și nu mă refer doar la bani perse. Ci la timp, energie, efort. Mai pe scurt: să dai doar dacă vei primi. De asemenea, perioada va fi benefică pentru a te preocupa de siguranța ta financiară pe termen lung sau pentru a închide unele credite. 

Pluto va intra definitiv în casa a șaptea, a relațiilor, pe 20 noiembrie. Apar schimbări radicale în atitudinea ta față de oamenii cei mai apropiați. Mai ales față de persoana iubită. Te vei confrunta cu lupte de putere, cu tendințe extremiste, dar și cu descătușarea unor tensiuni uimitoare. Pluto promite autenticitate.

Îți recomandăm să vezi și: Horoscop 2024 Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel