Horoscop 2024 Gemeni
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Iată care sunt previziunile pentru Gemeni în 2024, de la astrologul Daniela Simulescu!

Anul 2024 începe cu Mercur, guvernatorul vostru, retrograd în semnul opus. Și anunță oarecum faptul că prima parte a anului nu vă va prii cu adevărat.

Dacă mai punem la socoteală și că Jupiter tranzitează casa a 12-a până pe 26 mai, atunci este clar că astrele vă vor mai retrași. Veți sta în culise, vă veți ocupa de viața interioară, de reacomodarea în anumite situații.

Mesajul este următorul: ceilalți sunt mai importanți, mai ales cei dragi. Și toate resursele voastre (timp, bani, energie) se consumă pentru bunăstarea lor. În plus, veți deveni conștienți de necesitatea unor ritualuri spirituale. 

După 26 mai, se schimbă totul! Jupiter, Marele Benefic, începe tranzitul prin semnul vostru. Veți primi o doză serioasă de încredere și optimism. Și astfel, veți căuta prospețimea în toate domeniile.

Întâlniți oamenii potriviți în momentele potrivite. Puteți cere mai mult de la viață. Un nou loc de muncă. O familie. O altă casă. O nouă formă de învățământ. Ceva care să vă lărgească orizontul. Câteodată, Jupiter mai face și boacăne. Adică vă provoacă să promiteți mai mult decât puteți duce. 

Dar, din fericire, sau nu, Saturn, planeta responsabilității, va fi retrogradă în perioada 29 iunie-15 noiembrie în casa a zecea. Și nu vă va permite să vă întindeți mai mult decât este cazul. Careul dintre Jupiter și Saturn vă va responsabiliza. Fie pentru un părinte, un copil sau un alt loc de muncă.

Unii dintre voi își vor da seama că au nevoie de alt drum în carieră. Că merită mai mult. Sau vor avea de-a face cu șefi mai autoritari și se vor simți frustrați. Dar vor și evolua enorm, mai ales în momentele de stres și de limitări. Să țineți minte un lucru: dacă v-ați ales un drum profesional autentic, Saturn vine cu recompense și recunoașterea meritelor! Dacă nu, te va obliga să dărâmi tot și să începi construcția unei noi fundații. 

Ultima retrogradare a lui Mercur, din perioada 26 noiembrie-15 decembrie, se va petrece în casa relațiilor. Deci finalul lui 2024 vă provoacă serios din punct de vedere amoros.

Îți recomandăm să vezi și: Horoscop 2024 Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel