Horoscop 2024 Fecioară
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile complete pentru Fecioară.

După un 2023 destul de zbuciumat, mai ales pe plan personal, iată că și 2024 are planuri în acest sens.

Saturn va rămâne pe toată durata anului în casa a șaptea, unde va și retrograda între 29 iunie-15 noiembrie. În continuare, vei fi tentat să crezi că alții sunt de vină, în niciun caz tu. Dar, Saturn face de fapt opoziție cu semnul tău. Cu alte cuvinte, dacă te vei afla într-un punct de echilibru în viața ta, acesta îți va permite să intri într-o relație sănătoasă sau să lucrezi la sudarea relației existente.

Dar altfel, te vei lovi iar de o singurătate nedorită și dureroasă, sau de posibili parteneri cu diverse probleme. În continuare, lecția principală va fi aceea de a nu mai intra în relații doar pe baza atracției. Adică aceea a maturizării. Fluturașii din stomac ajută la început, însă după este nevoie și de alte criterii îndeplinite. 

Dar, să revenim! Totul pornește de la tine! De la seriozitatea, responsabilitatea și capacitatea ta de asumare. Și de la sănătatea ta. Din fericire, Saturn face un sextil cu Jupiter, ceea ce înseamnă că ai șansa să înveți multe, să te dezvolți, să faci progrese pe mai multe planuri. Și pe termen lung. Să călătorești. Să urmezi noi forme de învățământ. Și cine știe: poate să cunoști o persoană diferită care să îți arate că iubirea nu trebuie să fie traumatizantă. 

După 26 mai, Jupiter, despre care am uitat să îți spun că este planeta șanselor, intră în casa a zecea, a carierei, unde va rămâne până la final de 2024.

Dintr-o dată, atenția ți se va muta spre zona profesională. Apar oportunități extraordinare pentru tine. Și ține cont că te vei mai întâlni cu acest tranzit abia în 2036. Deci trebuie să te și mobilizezi pentru a ajunge la nivelul dorit.

Unii dintre voi vor fi chiar surprinși de propunerile superiorilor. Poate din modestie sau din cauza complexelor de inferioritate, vă este greu să vă imaginați pe un post mai bun. Dar e cazul să fiți mai mândri de voi, mai încrezători și curajoși.

Și chiar dacă veți ieși sau sunteți deja la pensie, Jupiter vă va da de muncă serios. Apar proiecte în comunitate, în familie de care să vă ocupați. Sau le inventați voi, că tot vă place munca.

Astrosens îți recomandă și: Horoscop 2024 Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel