Horoscop 2024 Capricorn
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Află ce aduce horoscopul anului 2024 pentru zodia Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn.

Anul 2024 începe în forță pentru tine!

Pe 4 ianuarie, Marte, planeta curajului și a pasiunii, începe tranzitul în semnul tău. Am putea spune că vei fi pus pe fapte mari. Că vei reuși să miști în sfârșit unele situații blocate de ceva timp. Atenție că Marte poate veni și cu nerăbdare, furie și frustrare. Mai ales dacă nu îți ies proiectele la timp. 

Saturn, guvernatorul tău, are un tranzit neutru pentru tot restul anului 2024. Va fi retrograd între 29 iunie-15 noiembrie. În aparență, această perioadă poate fi stresantă, dar de fapt, se va demonstra prielnică pentru a strânge informații câștigătoare, pentru a fideliza unele conexiuni și pentru a învăța să îți folosești resursele într-un mod cât mai pragmatic.

Chiar dacă unii vor zice că optimismul tău moderat nu te va ajuta, tu le vei demonstra exact opusul. Astrele te vor invita să acorzi mai multă atenție organizării călătoriilor, atât de scurtă, cât și de lungă distanță. 

Jupiter, Marele Benefic, va sta până pe 26 mai în Casa a cincea, a iubirii, creativității și a copiilor. Iar conjuncția acestuia cu Uranus de pe 21 aprilie poate aduce ceva neașteptat pe plan amoros.

Jupiter vrea să te ocupi de viața personală, să te deschizi, să primești și să oferi iubire, să fii generos, să te distrezi, să accesezi romantismul și să îți permiți să fii mai copilăros. Cumva, această schimbare a atitudinii te va împinge și către culmi ale succesului în zona profesională. Vei deveni mai competitiv ca niciodată. 

După 26 mai, Jupiter se va muta în Casa a șasea, a serviciului, stilului de viață și a stilului de viață. Și locul de muncă va deveni prioritate. Și cum și Pluto se va întoarce între 2 septembrie-20 noiembrie în semnul tău, este clar că trebuie să iei o decizie marcantă, radicală, care să te ajute la construirea unei alte cariere. Poate una mai flexibilă. Pentru că și sănătatea va avea nevoie de mai multă grijă din partea ta.

După distracția de la începutul anului, astrele te împing să schimbi stilul alimentar, să faci sport, să consumi timpul în mod eficient.

Inspiră-te și din următorul articol: Horoscop 2024 Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel