Horoscop 2024 Berbec
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Află ce aduce horoscopul anului 2024 pentru Berbec și cum va fi influențată această zodie, de la astrologul Daniela Simulescu!

2024 este anul în care vei învăța că “Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană”.

Dacă în 2023 ai avut acces la o doză în plus de optimism și la noi cunoștințe, datorită tranzitului lui Jupiter în semnul tău, ei bine, acum va trebui să înveți să și pui în practică ceea ce ai învățat.

Marea conjuncție Jupiter-Uranus din casa a doua a banilor, de pe 21 aprilie, poate avea dublu efect: poți da lovitura din punct de vedere financiar sau poți face cea mai proastă investiție. Va fi multă instabilitate în buzunarul tău, deci nu ar strica să ai de pe acum un buget de risc. 

Din fericire, se păstrează sextilul dintre Jupiter și Saturn, ceea ce înseamnă că vei cădea de fiecare dată precum o pisică, în picioare. 

Oricum, prima jumătate a anului va fi clar axată, din punct de vedere astrologic, pe legătura dintre valoarea pe care ți-o acorzi, cariera pe care ți-o vei dori și bugetul necesar. 

Mercur va retrograda în semnul tău în perioada 2-25 aprilie. Pe moment, nu îți va conveni cum sună. Dar îți garantez că va fi spre binele tău. Ai șansa de a îți îmbunătăți anumite părți ale comportamentului.

Venus te va vizita și ea între 5-29 aprilie. Dacă mai punem la socoteală și că Marte, guvernatorul tău, îți va tranzita și el semnul între 30 aprilie-9 iunie, putem spune cu siguranță că vei avea treabă, nu glumă! Aprilie și mai vor fi două luni de foc pentru tine! Pe toate planurile!

Intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, pe 26 mai în casa comunicării, a studiului și a călătoriilor, te va transforma într-un titirez. Poți folosi acest tranzit pentru a schimba locuința, pentru a te muta din țară sau pentru a te întoarce, pentru a călători mai des în țară sau în străinătate, pentru a începe o nouă formă de educație, pentru a-ți îmbunătăți anumite cunoștințe, pentru a închega relațiile cu frații/surorile sau rudele cele mai apropiate.

Te poți gândi și la o reconversie profesională. Jupiter în casa a treia este destul de versatil și încurajează implicarea în domenii avangardiste. De altfel, în a doua parte a lui 2024, vei disprețui cu siguranță ignoranța și plictiseala. În orice sector al vieții tale. 

Mulți dintre nativi vor învăța să monetizeze pasiunile, să se prezinte în lume cu încredere sau să își schimbe locul de muncă. Comunicarea va fi punctul forte.  

Finalul anului va fi destul de incitant pe plan amoros! Marte va fi retrograd în casa a cincea, a iubirii și a copiilor. După ce vei face unele schimbări pe plan profesional, îți vei da seama că ai pierdut romantismul, pasiunea, senzualitatea. Și îți vei cere drepturile! Atenție că sextilul dintre Marte și Jupiter poate fi vinovat de și de unele flirturi nepotrivite! 

Astrele îți recomandă să nu îți neglijezi deloc sănătatea. Indiferent de vârstă sau de etapa în care te afli!

Vezi și: Multe angoase pentru următoarea zodie pe final de an. De ce vor fi epuizante lunile care vin?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel