Horoscop 2024 Balanță
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată care sunt previziunile pentru nativii Balanță!

Dacă nu știi de mitul lui Sisif, te invit să citești mai multe detalii despre acesta. Pentru a te pregăti serios de prima jumătate a anului 2024.

Cu Saturn în tranzit în Casa a șasea, totul ți se va părea epuizant. Te vei simți precum un robot. Unii se vor chinui în găsirea unui loc de muncă. Iar alții nu vor mai fi atrași de ceea ce fac. În plus, vor apărea noi responsabilități profesionale, dar nu și noi beneficii.

Cumva, Saturn vrea să vă arate unele limite. Și să vă arate că, dacă nu învățați să spuneți nu, nici să nu aveți pretenții mari de la viață. Bineînțeles, vor fi stări de epuizare, de neputință și se va instala lipsa de încredere. Dar acest tranzit este menit să vă schimbe stilul de viață. Să vă provoace să trăiți mai sănătos. Să aveți grijă de alimentație, somn și sănătate. 

Jupiter se va afla până pe 26 mai în Casa a opta. Orice criză sau pierdere se poate transforma într-o oportunitate. Mai ales dacă renunți la control și devii mai receptiv. Primești sprijin, mai ales financiar, de unde nu te aștepți. Reușești să scapi de unele datorii. 

Pe 26 mai, Jupiter intră în Casa a noua. Vei căpăta o nouă pereche de aripi. Vei respira cu mai multă putere. Și vei începe, după mult timp, să îți faci noi obiective. Legate de studii, călătorii sau evenimentele oficiale.

Iar pe 29 iunie, Lilith pășește în semnul tău. Și uite așa, a doua jumătate a anului 2024 va fi pe placul tău. Pentru că vei căpăta o îndrăzneală de neconceput, atât de tine, cât și de cei dragi. Dintr-o dată, se vor rupe unele lanțuri. Parcă validarea celorlalți nu va mai fi prioritatea ta. Ci, mai degrabă dorința de a reuși, de a renunța la stereotipuri sau de a urma o cale nebătătorită. Relația ta cu riscul va fi una destul de calculată, dar și câștigătoare. 

Finalul lui 2024 te poate găsi într-o altă țară, casă, școală. Acceptând singurătatea sau într-o relație bazată pe respect. Într-un loc de muncă în care vei învăța lucruri noi. Cu o atitudine proaspătă. Cu înțelepciune și o doză suplimentară de carismă.

Astrosens îți recomandă și: Horoscop 2024 Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel